ManacorNoticias

L’Ajuntament de Manacor restaura la façana de la Torre de ses Puntes

L’Ajuntament de Manacor ha restaurat la façana de la Torre de ses Puntes. El cost total de les obres  ha suposat una despesa de 30.146,40 euros i la seva durada ha estat de dos mesos. Les obres varen  ser adjudicades a Refoart SL i el redactor del projecte i director de l’obra ha estat l’arquitecte  manacorí Sebastià Berga. 

La rehabilitació de la façana era una necessitat des de l’any 2018, quan es va posar de manifest per  part de la Policia Local i els serveis tècnics d’Urbanisme el seu mal estat. «A més, la Torre de ses  Puntes és un edifici catalogat i mereix una protecció patrimonial que ha quedat salvaguardada amb  aquesta obra», ha assegurat la delegada d’Urbanisme i Patrimoni, Núria Hinojosa.  

També és important tenir en compte que fa uns anys es va decidir l’annexió de l’equipament  cultural al CEIP Sa Torre amb la finalitat de guanyar espais docents. Recentment ha finalitzat la  reforma integral de l’escola i per a l’inici del curs escolar s’han garantit les inversions i millores que s’havien consensuat amb la comunitat educativa.  

La Torre de ses Puntes està situada a la plaça Gabriel Fuster de Manacor. Va ser un recinte defensiu  i un habitatge rural del qual es conserva només la torre habitatge dels segles XIII i XIV. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba