Pep Ros presentà el seu disc “12 pinzellades”, envoltat de tots els seus amics

1

Redacció
Diumenge passat, va tenir lloc a la sala major del teatre de Manacor, la presentació del disc “Dotze pinzellades”, del músic, compositor i director musical conegut i apreciat Pep Ros. L’acte va ser conduït per també una gran dintre del camp musical, Bàrbara Duran.  Formaren la taula de la presentació del CD persones que d’una manera o altra han estat implicades en aquest treball i que mostraren la gran personalitat de Pep Ros, el músic i compositor Xavier Gelabert, la productora musical Eugenia Gallego, el reconegut músic i compositor Antoni Parera, i el propi Pep Ros.
La segona part d’aquest acte, que podríem denominar com a trobada d’amics, va consistir en la interpretació de les obres de Pep Ros, a càrrec del profund coneixedor de la mateixa, el gran pianista manacorí Andreu Riera. Si bé l’ordre del programa era tocar tres peces, les dedicades a la néta de Pep Ros, a Xavier Gelabert i a Antoni Parera, Andreu Riera va voler eixamplar el repertori i interpretar la peça que Pep Ros va escriure pel seu fill “Bernadet”, resultant ser uns moments molt emotius. També va interpretar la que va dedicada a Jaume Santandreu i a Joan Riera Ferrari, que es trobava a la sala, autor de la portada del CD i que va rebre l’ovació del públic.
L’esdeveniment va acabar amb una “picada i cava” i eufòriques felicitacions pel l’amfitrió de la nit, Pep Ros, per l’intèrpret Andreu Riera, i a totes les persones ja anomenades a l’obertura de l’acte.

RICOH IMAGING

RICOH IMAGING

Publicam imatges del moment de la presentació, així com amics de l’autor, autoritats, família, etc.

1 comentario

Deja una respuesta