CulturaNoticias

Pep Ros presentà el seu disc “12 pinzellades”, envoltat de tots els seus amics

Redacció
Diumenge passat, va tenir lloc a la sala major del teatre de Manacor, la presentació del disc “Dotze pinzellades”, del músic, compositor i director musical conegut i apreciat Pep Ros. L’acte va ser conduït per també una gran dintre del camp musical, Bàrbara Duran.  Formaren la taula de la presentació del CD persones que d’una manera o altra han estat implicades en aquest treball i que mostraren la gran personalitat de Pep Ros, el músic i compositor Xavier Gelabert, la productora musical Eugenia Gallego, el reconegut músic i compositor Antoni Parera, i el propi Pep Ros.
La segona part d’aquest acte, que podríem denominar com a trobada d’amics, va consistir en la interpretació de les obres de Pep Ros, a càrrec del profund coneixedor de la mateixa, el gran pianista manacorí Andreu Riera. Si bé l’ordre del programa era tocar tres peces, les dedicades a la néta de Pep Ros, a Xavier Gelabert i a Antoni Parera, Andreu Riera va voler eixamplar el repertori i interpretar la peça que Pep Ros va escriure pel seu fill “Bernadet”, resultant ser uns moments molt emotius. També va interpretar la que va dedicada a Jaume Santandreu i a Joan Riera Ferrari, que es trobava a la sala, autor de la portada del CD i que va rebre l’ovació del públic.
L’esdeveniment va acabar amb una “picada i cava” i eufòriques felicitacions pel l’amfitrió de la nit, Pep Ros, per l’intèrpret Andreu Riera, i a totes les persones ja anomenades a l’obertura de l’acte.

RICOH IMAGING
RICOH IMAGING
Publicam imatges del moment de la presentació, així com amics de l’autor, autoritats, família, etc.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba