ActualidadNoticias

L’equip de Govern perd la votació a la MNG, i Joan Gaià diu: «És igual el resultat de la votació, tanmateix tiraré endavant amb la decisió!!»

Redacció

Aquest passat dimarts 6 d’octubre es reuní la Mesa General Negociadora del personal de l’Ajuntament de Manacor i els representants dels partits polítics. Un dels punts de l’ordre del dia era la realització de canvis a la plantilla de treballadors, i aquest punt fou molt polèmic, perdent la votació l’equip de Govern. El resultat va ser d’11 vots a favor, 6 abstencions i 18 vots en contra.

Fins aquí no tendria res de particular. Però la nota de color de la reunió i que hem pogut saber per part d’un dels assistents, i que dóna peu a aquesta redacció, van ser les paraules del regidor de Recursos Humans, Joan Gaià que, una vegada perduda la votació, expressà a davant tots els assistents que li era igual el resultat de la mateixa, dient “és igual el resultat de la votació, tanmateix tiraré endavant amb la decisió!!”, encara que la llei marca el contrari.

La Mesa General Negociadora amb dret de vot, estava formada per 11 membres de UGT, 6 de Més, 5 de STEI, 4 del PSOE, 4 del PP, 3 de AIPC, 3 del PI, 2 de SPPME, i 1 de Unides Podem.

A la revista “Manacor Comarcal” de l’edició del passat 4 de juliol, Joan Gaià manifestava en una entrevista que “…som molt conscient de que formo part d’un equip de Govern on no hi tenen cabuda les sortides de tò. Tampoc som un home de partit; procuro i procuraré sempre respondre als compromisos adquirits amb els meus companys. Alguns inclús em fan broma en quan a tenir el meu despatx tan aprop al del batle. El capítol de Recursos Humans és molt important, perque l’Ajuntament té molts treballadors i per aconseguir una bona administració municipal és important tenir el recolzament dels treballadors”.

Per acabar, direm que, les actes de les reunions de la Mesa General Negociadora estan gravades i a disposició de… Veurem si hi ha novetats al respecte, o no.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Un comentario

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba