ManacorNoticias

L’Ajuntament de Manacor proporciona formació sobre la prevenció del suïcidi als treballadors dels Serveis Socials

L’Ajuntament de Manacor ha celebrat aquesta setmana un curs de formació de Prevenció del suïcidi orientat als treballadors dels Serveis Socials municipals. L’objectiu del curs és complir amb el  compromís de millorar l’atenció que donen els Serveis socials comunitaris bàsics de l’Ajuntament  de Manacor a les persones amb problemes de salut mental. La formació se centra en l’atenció a la  conducta suïcida des de la perspectiva local, i ha anat a càrrec de Papageno (Associació de  professionals amb prevenció i postvenció de la conducta suïcida).  

Aquesta formació complementa la que ja va rebre l’equip els passats mesos de maig i juny i que es  va orientar a contextualitzar la salut mental actual, capacitant els treballadors municipals sobre els  recursos tècnics existents per a la intervenció individual i grupal, i que va ser impartida per Pilar  Ponce Rigo de 3 Salut Mental.  

La delegada de Serveis Socials, Carme Gomila, insisteix en la «urgència de dotar de totes les eines  necessàries els tècnics municipals per poder fer front a una realitat a la que ni podem ni volem  donar l’esquena». 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba