ManacorNoticias

Es constitueixen les Joventuts Socialistes de Manacor

Artur Aguiló Frau ha estat escollit el secretari general a una Assemblea constituent que s’ha celebrat a la seu de l’Agrupació socialista de Manacor.

La seu del PSIB-PSOE a Manacor va acollir ahir la constitució de les Joventuts Socialistes de Manacor que des d’avui estan liderades pel també regidor socialista del municipi, Artur Aguiló Frau.

En l’Assemblea constituent, a la qual també varen assistir militants d’altres municipis de Joventuts Socialistes, Artur Aguiló Frau va remarcar «la il·lusió i el compromís que adquireixen des d’aquest moment les Joventuts Socialistes de Manacor  amb el jovent del municipi, per millorar i aportar solucions als seus problemes, que són els nostres».

Per la seva banda, Ares Fernández, secretari general de les Joventuts Socialistes de les Illes Balears, va destacar «la necessitat de seguir ampliant la presència de Joventuts Socialistes per tot el territori, per poder arribar amb més força a la joventut de les nostres illes».

La comissió executiva local elegida està formada per:

  • Artur Aguiló Frau, com a secretari general
  • Carme González Perelló, com a secretària d’organització i acció electoral
  • Pere Gomila Planas, com a secretari de política municipal
  • Nerea García Torres, com a secretària de comunicació i xarxes socials.

Durant l’assemblea de constitució també van dirigir unes paraules als assistents Núria Hinojosa, secretària general dels socialistes de Manacor, Sebastià Riera, president del partit a Manacor, i Juan Andrés García Romero, secretari general de les Joventuts Socialistes de Mallorca. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba