La veu del poble

Bel Palmer Galmés, coordinadora del grup d’amigues de l’Escoleta, compleix 70 anys

A principis de l’any 2009, un grup d’amigues que havien estudiat juntes a la dècada dels anys 50 a l’escola de les Monges de la Caritat de Manacor, decidiren reunir-se per recordar el seu pas per l’escola i posar-se al dia del que havia estat la seva vida, i compartir records, formant el grup d’amigues que anomenaren de l’Escoleta.

Començaren a reunir-se mensualment Bel Palmer, Margalida Riera, Catalina Llinàs, Antònia Morey, Margalida Nadal, Paquita Sureda, Margalida Alcover, Maria Andreu, Maria Galmés, Maria Mascaró, Francisca Martí, Antònia Gomila, Francisca Febrer, i servidora, Magdalena Ordinas, si bé, per motius laborals no vaig poder incorporar-me al grup fins fa uns quatre anys.

Des del passat mes de novembre, i fins el maig de 2022, les components del grup complirem, si Déu ho vol, els 70 anys. El passat 5 de juny, la coordinadora i animadora del grup, Bel Palmer, va ser la que va complir els 70 anys, i ens va reunir a totes a casa seva a la finca de sa Clova Petita de Porto Cristo, on resideix.

Na Bel Palmer és una amiga i persona única, amb un gran sentit de l’humor i és la còmica del grup, sempre ens treu amb les seves bromes i poesies un somriure a totes.

Per cert, que el dia del seu aniversari, any rere any, ens recita de manera magistral la poesia que li ensenyaren les monges per a la seva Primera Comunió, tenia 7 anys, i és l’única del grup capaç de recordar-la, ja que dura uns 10 minuts. A més de la seva vessant còmica, na Bel és una experta en manualitats, i sempre ens sorprèn amb els seus regals, bé siguin collarets, polseres o especials ornaments nadalencs que cada any esperem totes amb il.lusió.

Des d’aquestes pàgines de “Manacor Comarcal”, i des del grup d’amigues de l’Escoleta, volem felicitar a na Bel pel seu 70 aniversari i agrair-li que sempre ens obri les portes de casa seva, a més de la seva humanitat i estima que sempre ens ha demostrat a totes. Molts d’Anys Beleta!

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba