CulturaNoticias

Dijous 10 de desembre a les 19h al Teatre de Manacor seguida de col·loqui amb el director, Armand Rovira

Aquest dijous es projectarà a Manacor la pel·lícula Letters to Paul Morrissey, seguida per un col·loqui amb el seu  director,  Armand Rovira, conduït per Sebastià Manresa. L’organitza el Cinemaclub 39 escalons, Dones de Llevant i el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, amb el suport tècnic del Teatre de Manacor.

Com a membre d’honor de la Factory al costat d’Andy Warhol, l’excèntric Paul Morrissey va marcar una generació sencera d’artistes voluntàriament marginals, inclassificables i rebels. Aquests varen aprendre, dins el marc de la contracultura de l’època, que el cinema no tenia perquè ajustar-se a convencions, ni a l’art canònic ni a la vida mateixa. Letters to Paul Morrissey, és una carta col·lectiva d’amor a l’artista i el seu influent llegat a través de cinc històries individuals de pors i sentiments que es recolzen sobre l’aura del director anglès gairebé com si aquesta fos una consciència invisible.

Tràiler oficial disponible a: https://vimeo.com/286680250.

Letters to Paul Morrissey, és el primer llargmetratge d’Armand Rovira, i ha estat seleccionat per participar en una infinitat de festivals com puguin ser el Sevilla European Film Festival, el D’A Film Festival de Barcelona, el BAFICI d’Argentina, la SEMINCI de Valladolid, la Mostra de Cinema Internacional de São Paulo a Brasil o el Fantasia Film Festival de Canadà. Rovira va estudiar a l’escola de cinema de Barcelona (CECC).  De l’any 2000 al 2002 dirigeix el curtmetratge La transgresión en el matrimonio y en la orgía. L’any 2003 estrena el seu curtmetratge en 35mm La purificación excremental protagonitzat pel cineasta Joaquim Jordà. A partir del 2006 fins a 2009 treballa en la productora mallorquina Tresques Comunicació com a realitzador treballant en diversos programes per a la cadena autonòmica balear IB3 televisió.

 

Venda d’entrades a www.teatredemanacor.cat i a la taquilla del Teatre a un preu de 3 euros.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba