ManacorNoticias

L’Ajuntament de Manacor reposa 20 tones d’arena de les zones de joc infantil del Parc Municipal

El parc de na Molla, darrere l’IES Manacor, torna a estar obert al públic 

El departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manacor ha reposat durant la setmana passada l’arena de les zones de joc infantil del Parc Municipal. Concretament, s’han abocat 20 tones d’arena  a aquestes àrees de joc.  

L’arena constitueix el material d’amortiment d’alguns dels jocs del Parc Municipal. Una altra de les  funcions que té l’arena és la d’oferir un element més de joc als infants.  

Les zones d’arena s’han de mantenir en un estat òptim d’espessor i neteja per a garantir la seguretat  dels usuaris dels jocs. L’arena dels jocs infantils de les zones de joc de tot el municipi de Manacor  es netegen setmanalment. A més, també s’analitza de manera periòdica l’arena dels jocs per a  constatar el seu estat higiènic i sanitari.  

Reobertura del parc de na Molla 

A partir d’aquesta setmana el parc de na Molla tornarà a estar obert al públic. El parc ocupa una  superfície de 13.000 metres quadrats i està situat devora l’IES Manacor. Des del passat mes de  setembre aquest parc és utilitzat en horari lectiu pels alumnes del CEIP Sa Torre i IES Manacor,  però no s’havia reobert al públic general amb l’objectiu d’evitar-hi concentracions de persones. 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba