NoticiasSucesos

La Policia Local desallotja una festa il·legal amb 40 persones de 12 nuclis familiars al camí de Son Pobre

Els participants i l’organitzador s’exposen a sancions d’entre 3.001 i 60.000 euros 

El passat diumenge 28 de febrer cap a les 16.00 hores, el telèfon d’emergències 112 va rebre  diverses telefonades de diferents veïns alertant que a la carretera Manacor-Sant Llorenç,  concretament a la zona del » Camí de Son pobre », hi havia una finca on s’estava celebrant una festa  amb l’afluència de gran nombre de vehicles i persones.  

Tot seguit, la central de la Policia Local de Manacor va mobilitzar un indicatiu perquè comprovés  els fets, i un cop comprovada la veracitat de la telefonada es van mobilitzar unitats de la Policia  Local de Manacor i de la Policia Nacional per dur a terme una actuació conjunta. A l’arribada dels  agents al lloc dels fets, algunes de les persones van intentar abandonar-lo fugint camp a través. Es  va comprovar que hi havia unes 40 persones (30 majors d’edat i 10 menors) que pertanyien a uns 12 nuclis familiars, participants a la festa, així com a gran quantitat de menjar i beure preparats per la  festa.  

Els agents actuants varen identificar les persones i varen informar la persona que es va identificar  com propietari de la finca que havia de cessar immediatament l’activitat. Els agents varen aixecar  acta per les infraccions a la vigent normativa COVID, per una infracció greu a la normativa COVID que preveu sancions d’entre 3.001 i fins a 60.000 mil €, tant pels organitzadors com pels  participants a festes il·legals.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba