CulturaManacorNoticias

El passat dimarts festiu, la companyia Col.lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. presenta a Manacor l’espectacle “Savethetemazo.org”

El dimarts 12 d’octubre a les 18’30 hores, s’alçarà el teló de l’Auditori de Manacor per la Pre-estrena de l’espectacle “SAVE THE TEMAZO”, de la companyia Col.lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. Quatre dies abans d’aquesta actuació, el dissabte 9 d’octubre, tenen previst oferir el mateix espectacle a l’Auditori d’Alcúdia, a les 20 hores; i ja més endavant, concretament el 30 de desembre, faran l’espectacle al Teatre Principal de Palma.


SAVE THE TEMAZO és una ONG internacional que lluita per rescatar el valor emocional de la música, investigant les connexions musicals i sonores que existeixen en el món i la seua influència a nivell social, cultural i artístic.
Al 2018 es crea el Col.lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. a petició de la Delegació Espanyola de SAVE THE TEMAZO, amb l’objectiu de realitzar un espectacle per a difondre el missatge i les últimes investigacións de l’organització.
Després de 2 anys de creació i malgrat totes les dificultats pandèmiques aconsegueixen estrenar al juliol del 2020. Des de llavors han recorregut festivals, ciutats i pobles gravant aquesta experiència en cada lloc i ampliant l’horitzó Temazo.
El gènere d’aquest espectacle està compost per circ, humor i temazos, i té una durada de 60 minuts, més 15 minuts de Pre-show. Quant a disciplines de circ, els espectadors podran veure trapezi volant, salt al buit, manipulació d’objectes (micròfons, cables, ampolles, vinils i banderes), roda cyr, tir amb arc, counter balanç, cércol aeri… i per descomptat, molt humor. Els seus autor i intèrprets són Gonzalo Santamaría, Matías Marré, Marilén Ribot, Raul García i Suso Imbernón.

La manacorina Marilén Ribot


Com que aquesta és la revista “Manacor Comarcal”, volem destacar -com no- a la nostra manacorina del grup, na Marilén Ribot. Estudià a Carampa i es llicencià en Arts Circenses a DOCH, Suècia. L’any 2009 va fundar la companyía Atempo Circ viatjant per tota Europa, Corea i Groenlàndia. Com a artista freelance ha treballat amb Andrés Lima, Firenza Guidi, “The Hole 2”, Cirkus Cirkör, Circ Wonderland, Circ Cric, 7 Doigts de la Main, Burnt out punks, Gorilla Circus, Hurja Ruuth, Krystallpalast, entre d’altres. Així mateix, de na Marilén cal resaltar que ha obtingut diversos premis, com Malabart 2017 (corda volant), i Premi Arts Escèniques IVC 2020.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba