ComarcaManacorNoticiasSon Servera

Presentat oficialment el nou rector de les parròquies de Cala Millor, sa Coma i s’Illot, Mn. Baltasar Morell

El Bisbe de Mallorca va presentar el passat diumenge dia 3 d’octubre el nou rector de les parròquies de Cala Millor, s’Illot, sa Coma, Artà i la Colònia de Sant Pere, Mossèn Baltasar Morell, que ha substituït al rector Fra Pere Vallespir.
La presentació va tenir lloc a la parròquia d’Artà a les 12 del migdia, i a les 20 hores a la parròquia de Nostra Senyora dels Àngels de Cala Millor. La missa va ser concelebrada pel Bisbe Monsenyor Sebastià Taltavull, el nou rector Mn. Baltasar Morell, Mossèn Danilo de Urzeda, i Mossèn Marc Capó, companys seus recentment ordenats. Durant la missa, el Bisbe va fer entrega del llibre dels evangelis i de la clau del sagrari al nou rector.
Nombrosos fidels assistiren a les celebracions, i el rector Mn. Baltasar va agrair l’assistència als fidels, així com a les autoritats, familiars i companys, i a més, va demanar l’ajuda als feligresos per a poder dur a terme la nova tasca que li ha encarregat el bisbe.
A la celebració de Cala Millor hi assistiren regidors dels consistoris de Manacor i Son Servera, aquests darrers acompanyats de la batlessa Natàlia Troya.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba