CulturaNoticias

El divendres, Tomeu Matamalas parlarà del tenor manacorí Bartomeu Massanet, “l’Àngel Massanet”

Joan Servera “Imatges”

El cap de setmana passat a s’Agrícola hi hagué força activitat: d’una banda el dissabte s’inaugurava l’exposició “Días de sol”, i d’altra banda, el diumenge Victòria Quingles ens oferí un concert amb la seva dolça veu.
Pel que fa a l’exposició, el passat dissabte dia 11 de novembre, a les vuit de l’horabaixa, Rosa M. Dorta, una pintora canària autodidacta, resident des de fa tres anys a Manacor, feia el seu debut amb la seva exposició “Días de sol”. Té un estil impressionista i la tècnica que utilitza és acrílic sobre llenç. A l’exposició hi ha una vintena de quadres, tots ells ben coloristes. La majoria de pintures ens mostren escenes marítimes, de vorera de mar, fars, platges; peró també hi ha alguns paisatges i escenes de la natura. Volem recordar que l’exposició es podrà visitar fins el 10 de desembre.
La jove Victòria Quingles va oferir-nos l’endemà, el diumenge, un magnífic recital on ella mateixa s’acompanyava al piano, i va interpretar alguns poemes musicats per ella mateixa. Va acabar amb una magnífica interpretació de “hallelujah”, de Leonard Coen, que va fer aixecar el públic aplaudint. Maria Dolors Cuenca, Joan Alcover, Miquel Àngel Adrover, Agustí Barta, Pau Riera, Jaume Oliver, i Miquel Àngel Adrover són alguns dels…

TOTA LA INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba