Actualidad

Uns dos-cents alumnes de l’IES Mossèn Alcover es varen graduar

L’alumnat de l’IES Mossèn Alcover que enguany ha cursat 2n de batxillerat va celebrar la seva festa de graduació, en un acte multitudinari que va tenir lloc al pati del mateix centre el passat divendres 24 de maig.
Sis grups d’uns trenta alumnes que representen diferents modalitats de batxillerat, com el d’humanitats, el científic, el tecnològic, el social, el musical, l’artístic, el d’arts escèniques o el general, celebraren de manera festiva el final de la seva vida acadèmica preuniversitària. Aquests prop de dos-cents alumnes, juntament amb el professorat, la directiva del centre, l’APIMA i les seves famílies i amics, ompliren de color i d’alegria l’horabaixa. Alguns dels joves presentaren l’acte de manera àgil i divertida i donaren pas als tutors, que cridaren cada un dels alumnes de tots els grups per fer-lis entrega d’un mocador commemoratiu, a més d’una placa en record d’aquest dia tan assenyalat. Alhora, un representant de cada grup llegí un parlament elaborat per cada una de les classes. En general, es referien a la seva vida acadèmica i al pas per l’institut Mossèn Alcover, feien balanç dels anys d’estudiants i contaven anècdotes i vivències diverses. Els joves varen xerrar també dels professors i les professores que els havien acompanyat en aquest camí i que els han ajudat a arribar amb èxit a aquesta graduació.
El cap d’estudis, Manel Santana, donà l’enhorabona a tot l’alumnat i al professorat present i cridà a l’escenari Sílvia Rigo Marí, que ha destacat al llarg d’aquests anys pels premis literaris que ha rebut: Premi Amic Ficcions, Premis del Museu de Manacor i el recent Premi Joana E del Consell de Mallorca. L’acompanyaren les també premiades Jana Galmés Capó, finalista en dues ocasions del Premi Amic Ficcions, i Clara Barceló Gelabert, guanyadora de la medalla de bronze de l’Olimpíada estatal de biologia celebrada a València. Per altra banda, na M. Magdalena Gelabert va rebre el diploma per ser la millor professora del centre.
Per acabar, la cap d’estudis de batxillerat, Agnès Oliver, i el director del centre, Antoni Gayà, tancaren l’acte amb unes paraules, i es va cloure l’acte amb la interpretació musical d’un grup d’alumnes del centre.

Manel Santana cridà a l’escenari les premiades Sílvia Rigo, Jana Galmés i Clara Barceló
Antoni Gayà, director del centre
Un grup d’alumnes va posar música a l’acte
M. Magdalena Gelabert va rebre el diploma atorgat per ser la millor professora del centre
Els professors de l’IES Mossèn Alcover, part fonamental dels èxits dels seus alumnes

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba