ActualidadCoronavirus - Covid-19Noticias

[Actualizado]Última Hora – Lunes 6 de Abril – Seguimos por encima de 30 ingresados en el Hospital de Manacor

Los datos ofrecidos por el Hospital de Manacor se mantienen en la linea de los últimos días. Se encuentran un total de 33 ingresados por Covid-19, 27 de ellos en planta y 6 en la Unidad de Cuidados Intensivos.

Por el momento, hoy tampoco hay altas en el Hospital de Manacor.

Como siempre, él mediodía actualizaremos con los datos ofrecidos por el Ministerio de Sanidad, con el recuento de casos totales de las Islas Baleares.

Información de las Islas Baleares

Seguimos aplanando la curva en lo que respecta a las Islas Baleares. Hoy tenemos 49 casos menos activos de Covid-19, lo que supone que ahora mismo tenemos 708 casos.

Hay que lamentar la muerte de 6 personas, lo que hace un total de 81 fallecidos por Covid-19. El total de casos registrados en las Islas llega a 1.320, de los cuales se han curado 531 personas, 70 más que ayer.

¡Esta curva la bajamos unidos! #quedateencasa

Nota de prensa:

El Ministeri de Sanitat informa que a les Balears hi ha 708 casos positius actius de Sars-CoV-2

Els casos curats suposen el 75 % del total de casos actius

A les Illes Balears hi ha 708 casos positius actius de Sars-CoV-2, d’acord amb les dades del Ministeri de Sanitat, és a dir, 49 manco que ahir. D’altra banda, 531 persones s’han curat, la qual cosa implica, 70 més que la darrera jornada, un 15 % més. Cal destacar que els casos curats suposen el 75 % del total de casos actius.

Així mateix, s’ha confirmat la mort de sis persones més i el total acumulat és de 81 morts. Fins ara, s’han registrat 1.320 casos acumulats, 27 més que ahir, la qual cosa representa un increment del 2 %.

Quant a la situació en els hospitals, a Mallorca hi ha 495 persones hospitalitzades, 115 de les quals es troben en unitats de cures intensives. La resta de persones, 587, reben atenció per part de les unitats d’atenció al coronavirus.

A Menorca, hi ha 17 persones hospitalitzades (10 a l’UCI). També hi ha 41 persones en seguiment per part de les UVAC.

A Eivissa, són 59 les persones hospitalitzades (17 a l’UCI). Altres 37 persones reben atenció de les UVAC a Eivissa i 1 a Formentera.

Així mateix, a les Illes Balears hi ha ara mateix 203 professionals que fan feina en els centres sanitaris que són positius actius. Un total de 495 estan en vigilància activa.

La situació a les residències

Pel que fa als usuaris de les residències, en les darreres hores 12 usuaris han resultat positius en coronavirus (7 usuaris de Domusvi Palma i 5 a la residència Oasis).  Així mateix 25 treballadors d’aquest centres també n’han resultat contagiats: 17 a Domusvi Palma, 1 a Domusvi Costa d’en Blanes, 1 a Las Arcadias, 5 a Oasis i 1 a Es Mercadal). En total 224 persones relacionades amb centres de la tercera edat de les Illes Balears han estat contagiades per coronavirus: 165 usuaris (entre d’ells 14 persones han mort) i 59 treballadors.

Pel que fa a les residències per a persones amb discapacitat, un treballador de la residència Via 10 d’Amadip Esment ha donat positiu les darreres hores. En total, 41 persones han donat positiu: 39 usuaris (d’aquests, 3 han mort) i 2 treballadors

Recomanacions de la Conselleria de Salut

La Conselleria de Salut i Consum reitera la necessitat que la població segueixi les instruccions facilitades per les institucions públiques sanitàries per assegurar l’efectivitat dels recursos i la qualitat màxima en l’atenció de les persones que la necessiten.

Els ciutadans que necessitin anar al centre de salut perquè consideren que tenen símptomes compatibles amb la COVID-19 (tos, febre o fatiga) o bé per qualsevol altra necessitat de salut disposen dels telèfons de cita prèvia 902 079 079 i 971 437 079, a través dels quals se’ls farà un primer triatge i se’ls indicarà què han de fer.

Atenció primària ha reforçat l’atenció telefònica amb 50 línies i també s’ha posat en marxa un sistema d’atenció virtual a través de les xarxes socials d’atenció primària.

Per a l’atenció urgent, el telèfon continua sent el 061, que també va ser reforçat amb 60 persones.

Igualment, per afavorir l’accés a informació rigorosa i actualitzada, s’han activat la pàgina webcoronavirus.caib.es i el telèfon 900 101 863 per resoldre els dubtes que puguin tenir les institucions educatives, socials, culturals, esportives, empresarials i polítiques relacionats amb la informació que conté aquesta pàgina.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba