ActualidadNoticias

El proper dilluns dia 10, Ple de l’Ajuntament de Manacor

Es convoca, per indicació del batle, la sessió ordinària núm. 09/2017 del Ple de l’Ajuntament de Manacor que es farà el dilluns dia 10 de juliol de 2017, a les 20 hores, al saló d’actes de l’Ajuntament, amb el ordre del dia següent:

I.- PART RESOLUTÒRIA
Batlia
1. Aprovació acta sessió ordinària 08/2017 de 12 de juny de 2017.

DICTAMENS DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA GENERAL
Àrea d’Economia i Recursos Humans
2. Proposta de la delegada de l’àrea d’Economia i Recursos Humans de reconeixement extrajudicial de crèdits per despeses sense contracte. Pressupost propi.
3. Proposta de la delegada de l’àrea d’Economia i Recursos Humans de reconeixement extrajudicial de crèdit per despeses sense contracte, de l’Institut Públic del Teatre Municipal de Manacor.
Àrea d’Urbanisme i Serveis Generals
4. Proposta de la delegada d’Urbanisme i Serveis Generals, sobre compromís de dotar de xarxa de clavegueram en els vials públics que no en disposin del nucli de població de Cala Murada.

MOCIONS
5. Presentada el 29 de juny de 2017 pel grup municipal MÉS-Esquerra, Grup Municipal Socialista i grup municipal VOLEM Manacor, per a l’ampliació dels fons destinats a la lluita contra la violència masclista.
6. Presentada el 29 de juny de 2017 pel grup municipal MÉS-Esquerra per a la municipalització del servei de recollida de residus i neteja viària.

II. PART DE CONTROL I SEGUIMENT D’ALTRES ÒRGANS DE LA CORPORACIÓ.
7. Retre compte de les resolucions inscrites al mes de juny de 2017
8. Precs i preguntes.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba