ActualidadNoticias

Començaren les Festes de la Mare de Déu del Carme de Porto Cristo

Magdalena Ordinas

Dins el marc de les “pre festes” patronals Verge del Carme de Porto Cristo, el passat dissabte 1 de juliol tingué lloc al passeig de la Sirena la demostració de fi de curs a càrrec de les alumnes de l’Escola de Dansa de Satu Jiménez, on feren una demostració dels seus millors balls, on cal recordar que quedaren classificades a la final espanyola de flamenc del campionat “Vive tu Sueño” i competiran al Campionat d’Europa de Flamenc que es celebrarà a Paris el proper 9 de setembre.


El diumenge dia 2 de juliol, també al passeig de la Sirena, va haver-hi una gran exhibició d’arts marcials, a càrrec de Gimnàs Es Port, Gimnàs Sa Torre, i Renshinkan, on alumnes i professors feren una demostració que fou molt aplaudida pel nombrós públic assistent, i on queda palès la gran evolució dels alumnes participants.
El divendres dia 7 donaren inici oficialment les festes de Porto Cristo a les 20h. davant l’Oficina Municipal, arrencant amb el Pregó de Festes i que en aquesta ocasió anà a càrrec de Mateo Duran Ortega.

Aquest és el programa.

FESTES DEL CARME DE PORTO CRISTO 2017

Dissabte 8
– SCRABBLE A LA FRESCA Obert a tothom! 18 a 20h. al passeig de la Sirena.
– FESTA DE SANT JOAN AL CARRERÓ. Ho organitzen els bars del Carreró. 18h. al Carreró.
– BALL DE BOT AMB ELS GRUPS ROSSEGUETA + TRAMUNDANÇA. 21h. al passeig de la Sirena.

Diumenge 9
– MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE! Ho organitza: Associació Balear d’Esclerosi Múltiple. 10 a 14h. a la piscina del Club Nàutic de Porto Cristo.
– DESFILADA DE MODA. Hi participen: Boho complements, Copo Buccino, Donna moda & complements i Arts centre d’estètica. 19h. al carrer de Bordils.
– CONEGUEM EL NOSTRE POBLE! VISITA GUIADA A L’ESGLÉSIA DE LA MARE DE DÉU DEL CARME, a càrrec de Joan Miquel Riera. Lloc de trobada: 21h. davant el portal petit de l’església (oliveres).
– GOURMET DE FUNK CONCERTS A LA FRESCA. 19’30h. al Restaurant & wine bar Soma.

 

Dilluns 10
– AQUAPORT CASTELLS INFLABLES AQÜÀTICS. 17 a 20h. al camp de futbol.
– TORNEIG VETERANS VÒLEI PLATJA. Inscripcions al mateix lloc. 19h. a la platja de Porto Cristo.
– EXPOSICIÓ MIQUEL RECHE. Inauguració de les seves pintures a l’oli. 20h. a l’Oficina Municipal (fins dia 16 de juliol).
– CONCERT DE L’ESCOLA DE MÚSICA. 21h. a l’església del Carme.

Dimarts 11
– ESCACS. Sistema suís a 7 rondes amb partides de 5 minuts per jugador. Inscripcions gratuïtes: dissabte 8, diumenge 9, dilluns 10 i dimarts 11, al telèfon 615351553 o reis.dames.llevant@gmail.com. Ho organitza: Club Esportiu Reis i Dames de Llevant. 19h. al passeig de la Sirena.
– CONFERÈNCIA SOBRE LA RELATIVITAT “ENTENDRE EINSTEIN… RELATIVAMENT”. A càrrec de Josep Albert Perelló Font, membre de l’Associació Astronòmica Newton de Manacor i cofundador de l’Associació Aula Cultural Cassiopea de la Universitat de La Laguna (Tenerife). 20h. al Centre de Cultura.
– SAC DE PUCES. CONCERTS A LA FRESCA. 21h al Twist.
– TEATRE: TERÀPIA DE GRUP A CÀRREC DE BATALL TEATRE. 22h. a la plaça del Sol i la Lluna.

Dimecres 12
– TAITXÍ & TXIKUNG. Pràctica d’introducció a càrrec de CATI BAUÇÀ. 18h. (taitxí) – 19h. (txikung) a l’Oficina Municipal.
– TORNEIG OPEN BÀDMINTON. Inscripcions al telèfon: 659912713. A les 20h. al poliesportiu de l’IES Porto Cristo.
– CINEMA: LA TORTUGA ROJA CINEMACLUB PETIT NAUTILUS. 20h. al Centre de Cultura.
– CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA DE MANACOR. 21h. al passeig de la Sirena.

Dijous 13
– LUDOTECA JARDÍ ESPAI DE JOCS PER A TOTES LES EDATS. 17 a 21h. al passeig de la Sirena.
– GHETTO HEAVEN. CONCERTS A LA FRESCA. 19’30h. al Restaurant & wine bar Soma.
– CONEGUEM EL NOSTRE POBLE! VISITA GUIADA A LA BASÍLICA PALEOCRISTIANA DE SA CARROJA. A càrrec de Mateu Riera. Hora i lloc de trobada: 20h. a la mateixa basílica (c/ d’en Joan Amer).
– BALL: GOT DIAMONDS AMB ELS GRUPS: SWEET DIAMONDS, SMALL DIAMONDS, WILD DIAMONDS I DIRTY DIAMONDS. Ho organitza: Acadèmia Urban Diamonds i Gimnàs Es Port. 21h. al passeig de la Sirena.
– ÒPERA A LES COVES DEL DRACH A BENEFICI DE L’ESTEL DE LLEVANT. Soprano: Marga Cloquell. Tenor: Airam Hernández. Piano: Andreu Riera. Narrador: Antoni Gomila. Donatiu: 10 €. A la venda a: Comercial Colau, Marisol, s’Ancora, Estel de Llevant (Manacor), Casa Martí (Palma). Ho organitza i patrocina: Coves del Drach. 21h. a les Coves del Drach.
– POLITONES. CONCERTS A LA FRESCA. 22h. al Fussio Lounge.

Divendres 14
– X MEMORIAL FRANCESC RAMIS. 20h. a la plaça de Francesc Ramis (del Riuet).
– XVII FIRA NOCTURNA DE PRODUCTES ARTESANALS DE LES ILLES BALEARS. 20’30h. al passeig de la Sirena i a la plaça de l’Aljub.
– REVETLA NOCTURNA. 22h. a la platja de Porto Cristo.

MÉS PROGRAMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba