ActualidadNoticias

Inici del XIV Cicle de les Muses baix l’anunciat “Anam… de Muses”, al Museu d’Història de Manacor

Antoni Sureda P.

Evidentment a la manacorina manera de xerrar, no és el mateix parlar d’iniciar el XIV Cicle de les Muses que anar de muses. Però ja que així mos ho han endossat des de l’Associació d’Amics del Museu d’Història de Manacor, per boca de la seva presidenta Maria Esperança Nicolau, i la tinent de Batle delegada de Cultura i Turisme de l’Ajuntament de Manacor Antònia Llodrà, així ho presentam als nostres lectors.
Cal aclarir que, de les 9 Muses o divinitats gregues, segons la mitologia filles de Zeus i de Mnemósine, només 7 seran convocades a les vetllades dels dijous a les 21 hores a partir d’aquest 6 de juliol, al Museu d’Història de Manacor aquest estiu.
Calíope, Musa de l’eloqüència, i Polimnia, Musa de la retòrica, no han estat convidades. Talia, Musa de la comèdia i Melpomene, Musa de la tragèdia, seran convocades conjuntament el dijous 13 de juliol amb 4 funcions de teatre programades, a 3 euros per funció i tapes, entre una i altre. L’abonament per a les 4 funcions per els socis serà de 10 euros i per afegitó tindran tapa gratuïta.
Euterper, Musa de la música, arribarà el dijous dia 20 de juliol amb obres de Mozart i Brahms, interpretades pel Quintet de Cordes i Clarinet integrat per Juan José Pardo, Bàrbara Walus, Sebastià Pou, Marta Hatier i Ibolya Rozsas, tots ells músics de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears.
Erato, la Musa de la poesia, el 27 de juliol ens presentarà un concert “musicopoètic” del grup Sembrant veus. El preu d’entrada a 10 euros pels no socis i a 8 pels socis, i inclou servei de finger food (allà vosaltres si no sabeu que vol dir) i còctel de benvinguda.
Clio, Musa de la Història i com aquell que diu la titular de l’indret de la vetllada, ens esperarà el dijous dia 3 d’agost a les 20’30 hores per a la inauguració de l’exposició sobre la Història de la Fotografia d’Estudi a Manacor, que han preparat els membres de l’Associació d’Amics del Museu d’Història de Manacor.
Urània, la Musa de l’astronomia, no vindrà en dijous, sinó el divendres dia 11 d’agost, i es celebrarà un Pícnic amb estrelles amb el grup musical K movida! Els que vulguin participar-hi hauran de presentar-se amb el seu propi pa i taleca. La zona triada per el sopar és la dels voltants de la sínia i per tant no hi haurà ni taules ni cadires, però sí servei de barra de bar, com naturalment pertoca i cal esperar si un va de muses. Per aquesta darrera trobada d’aquest estiu amb les Muses, la tinent de Batle delegada de Cultura Antònia Llodrà, vos convida a anar-hi disfressats de “Movida Madrileña”, que no és el mateix que del Real Madrid.

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba