ActualidadNoticias

Manacor dividida per la ZPR

Joan Andreu Fernandez

Aquest passat dimarts, dia 2 de març, es va donar a conèixer a la població de Manacor la nova Zona Prioritat Residents, una proposta que segons l’equip de govern ve germinant des del principi de la legislatura.

Aquesta proposta contempla el tancament del nucli de Manacor, un total de 67 tancats, per on només hi podran circular veïns i cotxes comercials, a 20km/h i sempre amb prioritat pels vianants. Per accedir a aquesta Zona hi haurà un accés pel Carrer de’n Muntaner, i sortida per Na Camel.la.

La resposta a les Xarxes Socials no es va fer esperar, on les publicacions sobre la ZPR acumula centenars de comentaris, i on es pot veure com no ha agradat a bona part de la població aquesta nova mesura, o que de moment, no la veuen del tot clara.

Entre aquests missatges, podem veure com es queixen de la falta d’aparcament i accés a aquesta zona, el que provocarà suposadament la pèrdua de clientela al sector comercial. També destaquen els missatges que demanen si aquesta proposta ha estat consensuada amb els veïns i comerços de la zona, o si s’ha fet un estudi previ.

Començat el “SALSEO” a Facebook, des de l’equip de govern, a escala particular, s’han començat a publicar fotografies i vídeos de quan Sa Bassa no estava peatonalitzada. L’argumentari és que, per molt polèmic que fos peatonalitzar Sa Bassa, ara ningú s’imagina Sa Bassa amb cotxes.

Però així tot, la cosa no acaba aquí, ja que pels grups de Facebook, podem veure com també circulen fotografies de la degradació que hi ha al centre de Manacor, demanant-se si tal volta, va ser aquest tancament el que ho va provocar.

Si més no, la ZPR és una realitat, i dia 15 de Març es posa en marxa aquest projecte, i serà el temps el que dirà si és o no una bona decisió.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba