CulturaNoticias

Les celebracions de Setmana Santa per Facebook Live

El confinament fa que sorgeixin noves iniciatives per poder gaudir de les celebració de Setmana Santa de la millor manera possible. Més abaix trobareu tot el comunicat que ens ha fet arribar l’associació.

També ens envien aquesta fotografia del Bel Febrer Riera, amb el seu raconet de Setmana Santa.

Comunicat

Davant l’estat d’alarma que estam vivint a causa de la pandèmia del Coronavirus, des de la pàgina de Facebook de Parròquies de Manacor podreu seguir pel Facebook Live les celebracions de la Setmana Santa que es duran a terme a porta tancada des de l’Església de Nostra Senyora dels Dolors.

Es duran a terme en els horaris següents:

Dijous Sant: 18:00 hrs.

Divendres Sant: 28:00 hrs.

Vigília Pasqual: 18:00 hrs

Diumenge de Pasqua: 10:00 hrs.

Aquesta iniciativa fa que moltes famílies puguin viure aquesta Setmana Santa de manera més propera.

Pensant en les persones majors que no disposen de noves tecnologies, també hi ha iniciatives com les que varen posar en marxa els veïnats del carrer Formentera de Manacor el Diumenge del Ram. Vincularen els dispositius mòbils amb altaveus als balcons fent que la celebració de la missa del Ram es pogués seguir pels veïnats, especialment gent major, des de la finestra o balcó de ca seva. Des de l’Associació de Confraries ens unim a aquesta iniciativa i ja tenim varis confrares que transmetran totes les celebracions de la Setmana Santa amb aquest mateix sistema. Vos animam a adherir-vos a aquesta idea. Parlau amb els vostres veïns per tal que tots poguem gaudir més de les celebracions d’aquesta Setmana Santa.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba