ComarcaNoticias

Joan Antoni Salas, Treballador Social de sa Coma, passa a dirigir l’Àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma

Magdalena Ordinas

El proper dilluns dia 13 de febrer, Joan Antoni Salas deixarà de treballar a la UTS de sa Coma  per dirigir l’Àrea de Benestar i Drets Socials de l’Ajuntament de Palma en situació de Serveis Especials. Donat que la Regidora de Benestar i Drets Socials, Mercè Borràs coneix la seva trajectòria professional i ha confiat amb ell per donar un impuls a l’atenció primària de l’Ajuntament de Palma.

En Joan Antoni va néixer a Palma el 1962 és un  reconegut professional, va ser delegat sindical de CC.OO, i amb posterioritat amb altres companys fundaren el Sindicat de Treballadors de les Illes Balears, L’STEL. L’any 1988 va guanyar les oposicions  que va convocar l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar per ocupar la plaça de treballador social.  Fa 14 anys donat que Sant Llorenç ja estaven ben coberts els serveis per altres professionals, va acceptar posar en marxa la UTS de sa Coma , un nucli urbà en expansió per planificar-hi un bons serveis.

Ahir divendres,joan-antoni-salas-amb-companys-sa-coma-2017web Nena-i-Joan-Antoni-Salas-sa-coma-2017web Nena-Brunet-amb-les-associacions-sa-coma-2017webrepresentants de l’Associació de Veïns de sa Coma, i de l’Associació Balear de Porfíria, han acudit a la delegació per agrair el treball de Joan Antoni i desitjar-li sort al front del nou treball que l’espera a l’Ajuntament de Palma.

A més d’en Joan Antoni, també ha deixat de treballar avui a la delegació de sa Coma, na Nena Brunet. Una persona molt estimada tant pels seus companys com per la gent de sa Coma i zona costanera de Sant Llorenç des Cardassar, ja que fa 14 anys va posar en marxa la delegació i ha estat des d’aleshores. Molt emotiu ha estat l’acomiadament a na Nena per les associacions i els seus companys. A partir del proper dilluns passarà a treballar a l’àrea de Urbanisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, pujant de categoria laboral.

Enhorabona a tots dos al front dels nous treballs.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba