ActualidadNoticias

El Govern seguirà exigint el manteniment de tots els llocs de treball com a principal criteri per a la venda de Majorica

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, i la directora general de Treball i Salut laboral, Virginia Abraham, han mantingut avui dues reunions amb els representants del comitè d’empresa de Majorica i amb els representants de l’empresa Majo Perla, una de les empreses que han concursat en la compra de la indústria perlera mallorquina.

A la reunió amb els representants dels treballadors, el conseller ha volgut expressar que el Govern seguirà treballant pel manteniment del màxim de llocs de treball, i així ho traslladarà al jutge que ha de decidir entre les opcions de compra que hi ha sobre la taula. De fet, Negueruela ha assenyalat que seguiran donant suport al conjunt de treballadors, i exigint el manteniment de tota la plantilla o del màxim possible del nombre de treballadors.

El conseller també ho ha traslladat així als representants de Majo Perla, empresa que ha tingut un informe favorable per part de l’administrador concursal de Majorica per a comprar la indústria mallorquina. Aquesta reunió s’ha produït a petició dels representants de Majo Perla.

Cal recordar que després de l’informe de l’administrador concursal, ara s’obre un període de 15 dies perquè el comitè d’empresa es pronunciï sobre aquest document, i ho faci arribar al jutge, que finalment prendrà la decisió d’amb qui s’ha de tancar l’operació de compravenda.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba