ActualidadCulturaNoticias

Cicle de conferències a la Institució Antoni M. Alcover: “Les Festes Populars: Origen, vigència i transformació”

Amb la finalitat de introduir-nos en el coneixement de quines són les arrels de les celebracions populars, les motivacions, els seus orígens, la seva actual vigència als nostres dies i les transformacions que han anat sofrint al llarg del temps, la Institució Antoni Maria Alcover, de la mà de la seva nova gerent Bàrbara Sagrera i la Delegació de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, que gestiona Antònia Llodrà, han cuidat de l’organització de cinc molt interessants conferències sobre el tema.
En que la nota que publicam aquesta setmana hagi arribat tard als nostres lectors pel que respecte a la conferència del dimecres 13 de desembre a la Institució Antoni M. Alcover, a les 20’30 hores sobre “El Nadal a Mallorca”, a càrrec de l’escriptor i editor Miquel Font Poquet, i amb l’actuació musical de Roger Pistola, les quatre següents conferències, sempre a la Institució Antoni M. Alcover i a les 19’30 hores, seguiran a partir del dimecres 10 de gener, i que detallam a continuació.
– El dimecres 10 de gener, a les 19’30 hores, el tema serà “El tremendisme fascinant del dimoni”, a càrrec del Dr. Jaume Guiscafrè, professor i investigador, i amb l’actuació musical de Mateu “Xurí” i els germans Martorell.
– El divendres 9 de febrer, a les 19’30 hores, el tema serà “Voleu fresses? Els darrers dies a la Mallorca tradicional”, a càrrec de la Dra. Catarina Valriu, professora i investigadora, i amb l’actuació musical de Vers endins.
– El dimecres 21 de març, a les 19’30, el tema serà el de “Pasqua i les festes de primavera”, a càrrec del Dr. Gabriel Janer Manila, professor, investigador i escriptor, i amb l’actuació musical de S’Estol entre versos.
– El cicle finalitzarà amb la conferència del divendres dia 8 de juny, a les 19’30 hores, amb el tema “Les festes d’estiu: un esclat d’emocions” a càrrec del Dr. Felip Munar, professor i investigador, i aquest cop amb l’actuació musical de Do Natural.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba