ActualidadNoticias

Visita del conseller de Treball al Centre Tecnològic Balear de la Fusta de Manacor i a empreses del sector

A mitjan matí del dimecres dia 13 de desembre, el conseller de Treball, Comerç i Indústria Lago Negueruela, acompanyat del director general d’Indústria i de la gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial IDI Núria Hinojosa, han visitat algunes de les empreses del sector de la fusta de Manacor i el Centre Tecnològic Balear de la Fusta, on es reuniren amb la Batlessa de Manacor Catalina Riera i després es deixaren fotografiar per la premsa, que els esperava des de l’hora indicada de les 11 del matí.
Segons s’ha dit des de la pròpia Conselleria, “La formació dual com es fa a la Comarca d’Inca serà una de les prioritats per a Manacor”.
Segons ha manifestat el propi conseller, 84 empreses del sector han participat de la convocatòria d’ajuts per la modernització de maquinària, de 1.300.000 euros, que es vol ampliar pel proper any 2018.
La pretensió de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, es que a Manacor els cursos siguin al Centre Tecnològic, que aquest any ha rebut ajudes per 42.000 euros.
Per altra banda, també s’ha informat que fins a vuit empreses de Manacor, en conjunt han rebut fins a 200.000 euros per la modernització de maquinàries.
Si be no sen’s ha facilitat informació del contingut de la reunió amb els representants del Cetebal i de la Federació de la Fusta , el conseller Lago Nereguela ha donat a conèixer els punts bàsics del Pla Industrial que ja es té mig enllestit per fer-ho públic.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba