ActualidadLa veu del pobleManacor

CARTA AL DIRECTOR: Per què mos han eliminat sa rotonda de just després des pas soterrat i que duia al Polígon Industrial de Manacor?

Mos podria explicar l’equip de govern de l’Ajuntament de Manacor a sa ciutadania, per què han eliminat la rotonda que duu al camí secundari direcció al Polígon Industrial de Manacor, just després del pas soterrat en direcció a Via Palma?
És molta la gent, tant treballadors i treballadores del Polígon com clients, que agafaven aquest camí secundari per desplaçar-s’hi, i ara no tenen més remei que dirigir-se cap a via Palma, trobant-se a moltes hores del dia amb colapses circulatoris, i en peguen un fum per arribar-hi.


Realment, és molt mal d’entendre. Han anul.lat aquesta rotonda i han asfaltat enmig, quan haguessin pogut deixar sa rotonda per poder donar sa volta i poder dirigir-se novament per Ronda Felanitx, al polígon o en direcció via Palma, i així no congestionar el tràfic. Ara, per donar la volta en aquella direcció, tothom ha d’arribar fins a la rotonda de l’Hiper per nassos. Asfalt enmig de la rotonda… i tira milles!
L’únic que deman és que m’expliquin si realment és necessari, perquè jo no ho veig per enlloc que sigui necessari.
Sempre he sentit a dir que diversificar sempre és la millor opció, i el que jo veig és que, només que continués habilitada aquesta rotonda, per cada cotxe que pogués voltar la rotonda per anar-se’n al Polígon o a Ronda Felanitx, serien 4 metres menys de caravana de vehicles, i sempre és millor tres escapatòries que una, no?
Mem si seran capaços de contestar-me, o si no me faran ni “punyetero” cas.
Un manacorí que vol explicacions

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba