DeporteNoticias

CAMPIONAT DE MALLORCA SUB10 – Escacs

FASE PRÈVIA LLEVANT – NORD
 PAU MARÍN I MARÍA ANTÒNIA VIZCAÍNO CAMPIONS
Aquest cap de setmana al pavelló de l’IES Manacor s’ha jugat el campionat de Mallorca sub10 a la fase prèvia de la comarca llevant – nord, amb la participació de 34 nins i nines dels quals 26 eren del club Reis i Dames, 7 del club escacs Sa Pobla i 1 del club escacs Pollença.
Es varen jugar tres rondes el divendres i tres el diumenge, destacar el fantàstic comportament dels nins i nines respectant el protocol que havia preparat l’organització i estant en complet silenci en entrar a la sala de joc.
En Pau Marín va fer valer la condició de primer de ranking i es va proclamar campió amb el 100% de les victòries, també la favorita a la classificació femenina, Maria Antònia Vizcaíno, no va fallar i amb 4 punts s’endugué el campionat femení de la comarca.
Els guanyadors varen ser:
Campió: PAU MARÍN
Subcampió: TOMEU JOAN PERELLÓ
Tercer: JAUME ROSSELLÓ
Les millors fèmines:
Campiona: MARIA ANTÒNIA VIZCAÍNO
subcampiona: ELISABET PERICÀS
Tercera: AINA PERICÀS
Hi va haver un premi especial al millor sub9 i va ser per JAUME DEL VALLE, tots els participant varen recollir una medalla.
Han quedat classificats per les finals que es jugaran a Artà del 6 al 8 d’abril Pau Marín, Tomeu Joan Perelló i Maria Antònia Vizcaíno a l’espera dels altres comarcals per saber si és classifica algú més.
 A l’entrega de premis varen participar Artur Aguiló (regidor de l’ajuntament de Manacor), Miquel Sureda (president del club Reis i Dames) i Manuel Queirolo (àrbitre del campionat).
Donar les gràcies a l’ajuntament de Manacor per la seva col·laboració.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba