ActualidadComarcaCulturaFelanitx

Tres alumnes de Dansa del Conservatori Superior de Felanitx, amb estrelles internacionals al Teatre Principal d’Inca

Maria Fullana Andreu, Elisa Obrador Grimalt, i Màlia Mayol de Bevere, alumnes d’Ada Obrador al Conservatori de Felanitx, participaren el passat dissabte 23 de juliol a la Gala organitzada pel Centre de dansa palmesà «On stage».

L’acte, que tingué lloc al Teatre d’Inca, es va celebrar la cloenda del curs intensiu de dues setmanes, en el qual l’alumnat presentà les coreografies treballades durant el curs amb professores convidats. A més a més, les participants tingueren l’oportunitat de compartir escenari amb ballarins i ballarines de prestigioses companyies internacionals com ara Tomas Sanza i Margot Chesnais de Romania, Luca Abdel Nur, del Ballet Nacional d’Holanda o Zoe Gretel, de la Netherlands Dance Theatre, els quals interpretaren peces clàssiques i contemporànies.

Tant les alumnes com Ada Obrador afirmen que ha estat una experiència molt positiva i enrriquidora.

La més cordial felicitació a la professora i a les alumnes per aquesta oportunitat. Felicitació que volem fer extensiva al director del Conservatori de Felanitx i amic Joan Oliver, per estar sempre al corrent de les noves oportunitats que surten per les alumnes, tant de dansa com de música i facilitar-los la seva participació.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba