ActualidadNoticias

Sebastià Riera Pocovi estrena Ràdio Pussera

Sebastià Riera, artista polifacétic de Manacor, estrena un nou Podcast que segur ens farà passar una estona entretinguda. El primer programa de Ràdio Pussera compta amb entrevistes a Toni Gomila i Joan Xanguito, a més d´altres seccions.

Aquesta setmana s’estrena el primer programa de Ràdio Pussera. Un podcast presentat per Sebastià Riera Pocoví. Una idea que sorgir quan era petit parodiant les ràdios que escoltava i TV Manacor, gravat amb una gravadora de mà i un casset dels antics. Avui en dia i amb les noves tecnologies, Sebastià, ha aprofitat el confinament per donar dues voltes a n’aquells programes que gravava quan era petit i crear un nou producte, parlant de l’actualitat però amb l’essènica i l’humor amb el que va néixer aquesta ràdio. La Ràdio Pussera és el podcast més divertit i desconcertant del moment. Es tan pucer que s’escriu amb doble SS però et farà passar una bona estona, amb actualitat, entrevistes, acudits, i bona música. Segurament no aprendràs absolutament res però te farà riure d’una manera que no aconsegueix cap altre podcast.
Al primer programa hi trobareu “EL TEMA” del que tothom parla, entrevistes amb Toni Gomila (actor manacorí)i Joan Xanguito (músic cantautor) i cridades del públic, amb sintonies creades per Roger Pistola i Toni Nadal. La finalitat del podcast es entretenir a la gent que està confinada a ca seva durant una estona i que per un moment desconnectin dels seus problemes i riguin un poc. Esperam que ho gaudiu!

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba