ActualidadPorto Cristo

Quatre grups de l’Escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo, campions d’Europa de Dancing Stars a París

L’Escola de Dansa Free Soul Dance Center de Porto Crist va competir el passat 4 de setembre al teatre Du Blanc Mesnil de París a la final Europea de competició de la Dancing Stars. La competició es va celebrar els dies 2, 3 i 4 de setembre i es van presentar nombrosos grups de França, Portugal, Itàlia, Espanya, etc.
L’escola va presentar 6 grups, aconseguint 4 primers premis. El grup Soulkids es va proclamar campió d’Europa després de quedar en primera posició a nivell avançat a la categoria infantil (d’entre 9 i 11 anys).
El grup Souofam també es va proclamar campió d’Europa, quedant en primera posició a nivell avançat a la categoria youth (d’entre 16 i 18 anys).
El grup Brave Soul també es va proclamar campió d’Europa, a nivell avançat a la categoria prèmium (+30 anys).
I finalment, el grup The Same Soul va quedar primer a nivell intermedi a la categoria absoluta (+18 anys).
El grup Soul Dance Company i la parella Bright Souls, també participaren a la competició, fent una molt bona actuació. Per a tots els alumnes i per les professores va ser una gran experiència, competint tots els grups el diumenge dia 4, on de les 7 del matí fins a les 23 hores van estar pendents de les diferents competicions en què participaren.
A part de la competició i els increïbles resultats, les i els participants i acompanyants varen gaudir de quatre dies magnífics per París, expedició formada per quasi 100 persones, 51 competidors i la resta acompanyants que els animaren durant tota la competició.
Les professores de l’escola Núria Sánchez Villena i Miriam Valls Company, volen donar les gràcies a tots els alumnes que participaren a la competició i als seus familiars per pertànyer a la “soulfamily”, per creure en elles i seguir al seu costat. Aquests premis han estat un estimul més per elles per continuar fent feina amb els alumnes i per poder aconseguir repetir aquests resultats.
Tot just acabada la competició, i sense agafar-se un descans, continuen preparant la propera temporada.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba