ManacorNoticiasPorto Cristo

Partit Popular: Les polítiques econòmiques municipals són un autèntic despropòsit

La gestió econòmica de l’equip de govern municipal és un autèntic despropòsit.  Una nova incongruència en el serial de la municipalització de les platges que  posa de relleu que els gestors municipals només saben improvisar. 

Manifesta, l’equip de govern, necessitat de disposar d’hores de tractor per  netejar els arenals. Ho fa mitjançant un contracte menor (per valor de 15.000 €  + IVA) en el que convida a tres empreses a participar-hi. Però cap de les tres  empreses són de Manacor. 

Si bé és cert que no es pot privar cap empresa (ubicada en qualsevol indret  d’Europa) a participar de concursos públics, no és el mateix en el cas d’una  convidada per contracte menor.  

Una convidada és precisament això, que és el mateix Ajuntament qui es dirigeix  a les empreses que desitja a participar de l’esmentat procés. Des del Consistori  no es va convidar a ningú de Manacor. No disposem de tractoristes al nostre  municipi? No hi ha empreses que puguin fer la neteja dels arenals? 

A més, i molt important, en les reunions mantingudes en el conegut com a  “gabinet de crisis”, just començat el toc de queda; totes les formacions  polítiques vam acordar (a instàncies del Partit Popular) que en la mesura legal  possible, s’intentaria que les feines encarregades per l’Ajuntament quedessin a  Manacor. Per tant, allò moralment correcte seria convidar empreses de  Manacor, no de fora. 

Des del Partit Popular ens resulta molt mal d’entendre que des del mateix  consistori i tenint l’oportunitat de fer-ho, no es doni primer l’opció a empreses  del municipi. És com tirar-se pedres damunt el seu mateix terrat. 

Ja en el plenari del mes de febrer, des del Partit Popular vam demanar a l’equip  de govern com pensaven procedir en quant a la gestió de les platges. La  resposta, com en la majoria de casos, va ser opaca i sense concretar.

A més, no essent suficient aquest despropòsit; acompanyat del dèficit  econòmic que suposarà la pèrdua de més de 1,2 milions d’euros en els pròxims  tres anys, per la decisió de municipalitzar les platges (tal i com ja vam  denunciar des del Partit Popular en una anterior nota de premsa), ara resulta  que una empresa pública com és la SAM haurà de subcontractar el servei de  tractor a una empresa privada. 

És com viure al món a l’inrevés. L’equip de govern no planifica, improvisa, i tot  això ens costa una quantitat ingent de diners públics. 

Demanem a l’equip de govern que rectifiqui d’immediat i comenci a fer un ús  raonat i mesurat del capital municipal.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba