CulturaNoticias

Nou èxit de Cecília Genovart amb l’obra Isabel-Clara Simó, Fa una copa amb els amics

Magdalena Ordinas

Nou èxit de Cecília Genovart amb l’obra Isabel-Clara Simó, Fa una copa amb els amics

El passat divendres, 26 de març, el teatre d’Artà va tancar el seu VI Cicle de Teatre Intim , amb la representació Isabel-Clara Simó, Fa una copa amb els amics. 

L’obra va ser estrenada amb èxit, l’ 11 de desembre a l’ Auditori de Sa Màniga. El muntatge,  en forma de tertúlia literària ens apropa a la figura de l’escriptora Isabel-Clara Simó, és un treball de dramatúrgia i direcció de Francesc Vernet. La interpretació a càrrec de l’actriu llorencina Cecília Genovart, va estar molt segura amb un nivell extraordinari.

Per aquesta ocasió i a causa de les restriccions pel coronavirus, es va haver d’adaptar la representació a una posada en escena amb el públic a platea, la qual cosa va originar petits canvis que van estar ben resolts gràcies a la incorporació, en el paper d’hostessa teatral, de l’actriu Marga Alajarin. Com en altres ocasions, Cecília Genovart es va mostrar molt segura,  amb una naturalitat i una espontaneïtat innates, i va brodar a la perfecció el text, un monòleg d’una hora molt ben documentat i creat per Francesc Vernet. 

Degut a les restriccions ocasionades per la Covid, només una seixantena de persones van poder gaudir de l’espectacle, que continuarà en gira per Mallorca. Ja està confirmada una nova representació pel 25 d’abril al Teatre La Unió de Son Servera. 

Si voleu conèixer més a fons la figura de la Isabel-Clara Simó, no us perdeu les properes funcions de l’obra que interpreta de manera magistral la jove actriu Cecília Genovart.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba