DeporteNoticias

DOS JUDOQUES DEL DOJO MURATORE A LA JUNTA DIRECTIVA DE LA FEDERACIÓ BALEAR DE JUDO

Durant aquesta temporada s’han renovat els membres de l’Assemblea de la Federació Balear de Judo i Esports Associats. El president de la federació ha tornat a ser elegit el senyor Miquel Àngel Bisquerra, per tercer mandat. La junta directiva està formada per les persones que durant els propers 4 anys dirigiran la federació balear en diferents càrrecs i responsabilitats.
El Dojo Muratore compte amb dos membres dins aquesta junta: en Ponç Gelabert i en Llorenç Gayà.
En Ponç Gelabert, serà el vicepresident i més repetirà en el càrrec de Director de l’escola federativa territorial, aquesta àrea s’encarrega dels exàmens de cinturó, cursos de formació dels professors, reciclatges tècnics i preparació de la selecció balear de Katas.
En Llorenç Gayà repetirà com a responsable de la Comissió de Judo Infantil. Serà la primera legislatura que començarà en el càrrec, ja que a la legislatura pasada va agafar el testimoni a mitjan mandat. Aquesta Comissió s’encarrega del judo dels menors de 12 anys.
Per primer cop el Dojo Muratore tindrà dues persones a la Junta Directiva de la Federació Balear i serà l’únic club de Balears amb dos membres a la Junta.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba