ActualidadComarcaSant Llorenç

Multitudinària assistència a les Festes Patronals de Son Carrió

Després de dos anys sense festes, enguany han tornat al 100% les Festes Patronals de Son Carrió. Han estat 10 dies de festa, amb diferents actes per a totes les edats.
El tranquil poble ha vist canviada la seva rutina diària amb nombrosos visitants que han volgut participar dels actes organitzats. La bona organització, coordinada pel delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, que ha comptat amb l’ajuda de la Policia Local i nombrosos voluntaris, ha contribuït a l’èxit de les festes.
El dissabte 7 de maig, nombrosos joves de diferents pobles acudiren al Concert pels joves amb els grups Cabot, Anegats, Islanders i DJ Simonet, i les cues per entrar al poble als diferents aparcaments habilitats eren de més d’un kilòmetre. Per sort, l’organització va ser perfecta.
Enguany, la tomàtiga de ramellet va ser la temàtica elegida en la XXVIII edició de la Fira Ramadera, que es va celebrar el diumenge 8 de maig, amb una multitudinària assistència. A les 11’30 el Ball dels Caparrots, acompanyats per la Xerabanda, van ser presents a la plaça de l’església. A l’horabaixa, el ball de bot i la missa solemne en honor al patró Sant Miquel, seguit d’un concert de la Coral de Son Servera, donaren per tancades les Festes Patronals de Son Carrió 2022.

Els Al·lots de Llevant s’afegiren a la festa dominical

Diumenge a les 13 h, la Fira de Son Carrió va comptar amb la participació dels Al·lots de Llevant, que s’afegiren a la festa amb les seves construccions humanes. La primera construcció que va veure la plaça de l’Església va ser un pilar de quatre que va girar a banda i banda per saludar el públic assistent. Tot seguit, els castellers varen enlairar un tres de sis, que seria l’únic castell de la jornada, ja que el tres de sis amb agulla que varen provar en segona ronda es va haver de desmuntar perquè no oferia prou garanties. Després d’això, aixecaren dos pilars de quatre més, un d’ells també girat, pel qual el nombrós públic assistent els dedicà una forta ovació.
Felicitàrem a la colla castellera per la seva actuació i ens informaren que el proper compromís dels Al·lots serà dia 15 a Palma, una actuació de rodatge per acabar d’agafar confiança i forma de cara a la Diada de Fires i Festes de Primavera de Manacor, que se celebrarà a la plaça de sa Bassa dia 4 de juny a les 18’30h.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba