ActualidadComarcaSant Llorenç

L’Assemblea General de la 3ª Edat de Son Carrió comença sense candidatures a la presidència… i finalment una sòcia s’ofereix

El diumenge dia 15 de maig, l’Associació de la 3a Edat de Son Carrió celebrà al poliesportiu de Son Carrió l’Assemblea General i dinar pels socis.
A les 12’30 va començar l’Assemblea General, que s’havia hagut de posposar els dos darrers anys degut a la pandèmia. El president de l’associació, Tomeu Miquel, va donar la benvinguda als socis i convidats, i per part de la Federació de Persones Majors de la Part Forana hi va assistir el president Joan Bibiloni, també la regidora de la Gent Gran del terme de Sant Llorenç, Maria Galmés, i la presidenta de la federació. El secretari de l’associació, Guillem Llull, va procedir a llegir l’acta i l’estat de comptes de l’associació, que va ser aprovada per unanimitat. Seguidament el president Tomeu Miquel va informar que ell presentava la dimissió i deixava el càrrec, i finalment, acabada l’Assemblea, la sòcia Damiana Sampol es va oferir a dur la presidència.
El President de la Federació, Joan Bibiloni, va dirigir unes paraules als assistents: “Avui per avui, el que ha passat amb la pandèmia de la Covid ens ha provocat molta por, i amb l’edat que tenim es multiplica, i el que hem de fer es treure’ns la por i participar a les activitats que les juntes directives de les associacions proposen”.
La regidora de la Gent Gran del terme, Maria Galmés, va dir que no es poden deixar morir les associacions i que qualsevol soci pot participar i ajudar a que les associacions no desapareguin.
Seguidament, es van llegir els noms de tots els socis i sòcies que han mort en aquests dos anys de pandèmia, i es va guardar un minut de silenci en la seva memòria.
Recordem que la resta de components de la junta directiva són: vicepresidenta Maria Vives, secretari Guillem Llull, vicesecretària Catalina Urios, tresorera Margalida Aguiló, i vocals Margalida Genovard, Antònia Mascaro, Mateu Roig i Joan Galmés.
Al dinar, entre autoritats, socis i convidats hi assistiren unes dues-centes persones. Es va servir una excel·lent paella feta pel soci Bernat Cànoves, el president Tomeu Miquel, i ajudants, acompanyat d’un bon vinet, cervesa, licors, dolç i cafès.
Acabat el dinar, i després de l’actuació musical de Mar Blau, el delegat de Son Carrió, Jaume Bassa, i el batle, Pep Jaume, van saludar als socis i els desitjaren que l’associació pugui tenir continuïtat.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba