ActualidadPorto Cristo

Free Soul Dance Center de Porto Cristo, Campiones d’Espanya de Urban Beat

El passat 5 de juny, els i les alumnes de competició de l’Escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo participaren al Campionat de Balears 2022, aconseguint uns primers llocs amb els grups SOULKIDS (infantil), BRAVE SOUL (premium), TWIN SOUL (mini parelles) i BRIGHT SOULS (parelles), quedant així tots campions de Balears, així com una 2a posició amb els grups SOULFAM (youth), amb el grup SOUL DANCE COMPANY (absoluta) i amb SOUL BROTHERS (mini parella). A més, aconseguiren el premi al millor vestuari amb el grup SOULKIDS.
Però això no és tot. El passat 12 de juny, tots aquests grups participaren a València al campionat d’Espanya URBAN BEAT i feren molt bon paper. El grup BRAVE SOUL i la parella BRIGHT SOULS es proclamaren Campions d’Espanya a la seva categoria. El grup SOULKIDS i la mini parella TWIN SOULS aconseguiren el títol de Subcampions d’Espanya i la mini parella SOUL BROTHERS va quedar tercera a la seva categoria.
Els altres tres grups varen fer unes actuacions fantàstiques i quedaren en molt bones posicions.
Les professores de l’escola, Núria Sánchez i Míriam Valls, estan molt orgulloses del seu alumnat i del bon treball que feren tots.
El passat 15 de juny l’Escola Free Soul Dance va fer el seu espectacle de fi de curs al teatre d’Artà, i va ser un èxit rotund. Ara ja s’estan preparant per les seves pròximes competicions previstes pels dies 10 i 18 de juliol a Palma i la darrera actuació serà el 24 de juliol a les Festes de sa Coma.
Cal destacar que moltes alumnes de l’Escola Free Soul Dance Center de Porto Cristo són del terme de Sant Llorenç, especialment de sa Coma.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba