ActualidadComarcaSant LlorençSon Servera

Encesa de llums conjunta a la zona costanera serverina i llorencina

El diumenge horabaixa dia 4 de desembre, es va fer l’encesa de llums de Nadal a la zona costanera dels ajuntaments de Sant Llorenç des Cardassar i Son Servera, que ha estat la primera en encendre els llums de Nadal i donar així la benvinguda a aquestes festes.

Aquests actes han estat organitzats de forma conjunta, a la qual hi han assistit regidors i la batlessa de Son Servera Natàlia Troya, i el batle de Sant Llorenç des Cardassar, Pep Jaume, i regidors, a més del Delegat de la Zona Costanera, Nicolau Bordal.

La màgia de les festes va arribar acompanyada d’una gran festa infantil on van fer tallers nadalencs, i a més hi va haver la visita del Pare Noel, dels personatges de Disney i molta música!

Com sempre, aquests actes no haurien estat possibles sense l’ajuda altruista dels membres de Protecció Civil d’ambdós pobles.

El vespre va ser el torn de l’encesa dels llums a Son Servera. Amb la plaça de Sant Joan plena de gent, els més petits acompanyaren a la batlessa, Natàlia Troya, i el regidor de Festes, Fa Fang Dong Hu, en el compte enrere que va il·luminar el poble i el gran arbre de Nadal que ocupa la plaça.

Seguidament la música va amenitzar la primera nit d’aquest somni de Nadal.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba