ActualidadManacor

Els Al.lots de Llevant celebraren novament la seva Diada

Fotos: Maria Martí
El dissabte dia 16 d’octubre, els Al.lots de Llevant varen tornar a plaça i alçaren altre cop els seus castells de color verd. Després de més de vint mesos sense actuar, degut a la Covid-19, la millora dels indicadors pandèmics i el final d’algunes de les restriccions que han viscut, els donaren la possibilitat d’organitzar la seva Diada Castellera.
Pels components de la colla, segons ens va informar el bon amic i membre de l’equip tècnic en Sebastià Grimalt, va ser una diada molt emotiva, on els components de la colla recobraren les sensacions perdudes, i on el principal objectiu era tornar a plaça i aixecar castells i pilars sense importar massa els pisos d’altura.
El primer acte de la Diada va ser davant l’Ajuntament de Manacor, on els castellers alçaren dos pilars, un dels quals va caminar fins al balcó, on la petita enxaneta va ser recollida per les autoritats, moment molt celebrat per la colla i pel públic assistent. Seguidament amb il.lusió desfilaren cap a la plaça de sa Bassa, i enlairaren un altre pilar per presentar-se als nombrosos aficionats que s’hi congregaven. Després descarregaren els dos primers castells, un tres de sis i un dos de sis molt celebrats pels castellers. La darrera construcció varen ser dos pilars de quatre simultanis. Després, una peça que la gent balla, i finalment el toc de vermut.
Va ser una Diada molt especial, on les abraçades de celebració dels components de la colla en baixar dels castells van ser més emotives que mai, i el públic present va agrair l’esforç i el treball que han duit a terme per a poder tornar a plaça i premiaren l’actuació amb grans aplaudiments.
Els Al.lots tenen previst continuar amb els assajos durant aquestes properes setmanes i també tenen previst celebrar una assemblea per renovar els seus càrrecs tècnics i directius. La propera gran cita que viuran serà dia 30 de gener a Valls, on s’hi celebrarà la gran trobada castellera de les Decennals de la Candela.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba