ActualidadComarcaSant Llorenç

Damiana Sureda, nova presidenta de la 3a Edat de Son Carrió

El passat diumenge dia 16, al Restaurant Sa Gruta Nova de Porto Cristo, l’Associació de la Tercera Edat de Son Carrió celebrà l’assemblea presentació de la nova junta directiva i dinar pels socis. L’acte va comptar amb l’assistència de la vicepresidenta de la Federació de Persones Majors de la Part Forana, Francisca Torres, el batle de Sant Llorenç Pep Jaume, el delegat de Son Carrió i soci Jaume Bassa, la regidora de la Gent Gran Maria Galmés, i el regidor Onofre Garcia.
Abans de començar l’assemblea, el secretari de l’associació, Guillem Llull, va demanar uns minuts de silenci en record dels dos socis difunts des de l’anterior assemblea celebrada el passat 15 de maig a Son Carrió, per seguidament llegir l’acta anterior, i en acabar, va demanar un fort aplaudiment pel president Tomeu Miquel, a qui li va cedir la paraula.
Tomeu Miquel va agrair la presència a l’assemblea de la vicepresidenta de la federació, del batle i dels delegats, i a més va tenir el detall d’agrair la meva assistència a l’acte, com a corresponsal del “Manacor Comarcal”. Seguidament va agrair l’ajuda a tots els que han format part de la seva junta directiva des de que va assumir la presidència al 2016, i els va pregar que sortissin a saludar als socis, i ells són: vicepresidenta Maria Vives, secretari Guillem Llull, vicesecretària Catalina Urios, tresorera Margalida Aguiló, i com a vocals Antònia Mascaró, Mateu Roig i Juan Galmés (faltà a l’acte Margalida Genovard, que es trobava fora de Mallorca). Per acabar, va demanar la presència de la nova presidenta, Damiana Sureda, a la qual va desitjar molta sort i li va cedir la paraula.
La nova presidenta va agrair el treball fet pel president i junta directiva, i va dir que s’havia presentat perquè tot el camí que ha fet l’associació fins ara pugui tenir continuïtat. A més, va agrair la confiança dels socis i va demanar-los la seva col·laboració, per entre tots, poder posar en marxa nous projectes i continuar amb els que ja funcionen. Seguidament va presentar als components del seu equip, que són: vicepresidenta Aina Puigròs; secretari Guillem Llull; vicesecretària Francisca Veny; Tresorera Margalida Aguiló; i els vocals Miquel Galmés, Mateu Roig, Francisco Galmés i Aina Llodrà. Va acabar el seu discurs demanant a l’ajuntament que segueixi col·laborant amb l’associació.
A continuació, la regidora de la Gent Gran, Maria Galmés, va agrair el treball que ha fet la junta directiva presidida per Tomeu Miquel, posant-se al servei de la nova junta. Seguidament la vicepresidenta de la Federació, Francisca Torres, va felicitar el treball fet a favor de la gent gran i va desitjar a la nova junta que pugui continuar ajudant. El regidor Jaume Bassa afirmà que, com a president de l’Associació de Veïnats de Son Carrió, continuarien donant suport a l’associació de la gent gran. I, per acabar, el batle Pep Jaume va agrair el treball fet per l’associació a favor dels socis, i va dir que des de l’ajuntament, la nova directiva tenia tot el seu suport per poder continuar treballant a favor de la gent gran de Son Carrió.
Acabats els discursos, els socis compartiren un bon dinar i sobretaula que s’allargà fins quasi les quatre de l’horabaixa.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba