ComarcaNoticias

Celebrat el Concert de Nadal de la Banda de Música Local de Son Servera

Magdalena Ordinas

El passat dissabte dia 19 de desembre, al Teatre La Unió la Banda de Música Local de Son Servera, dirigida per Joan Antoni Ballester, oferien als seus seguidors incondicionals, que ompliren tot l’aforament del 50% permès actualment , un molt bon concert de Nadal.
L’actuació va ser en dos grups, només de 15 músics a la vegada, respectant les distàncies entre els músics. Cada grup va tocar 4 peces. A la primera part del concert tocaren: Alexander Ragtime, Melting the Ice, Circle of Live, i Merry Christas and all that Jazz. I a la segona part del concert: The girl from Ipanema, What a Wonderful Word, Litit Gi, i Rudolph the red nosed.
A cada part del concert hi havia un/una solista. La primera va ser Paula Grados, i a la segona part en Joan Pere Jofre. Per acabar el concert els percussionistes i el públic han estat protagonistes. El percussionistes amb banyes de rens i cada un amb una clau ,havien de tocar el ritme que marcava el director Joan Antoni, fent participar també al públic que anar seguint el ritme durant tota la cançó.
Un bon molt concert de Nadal que va agrair amb llargs aplaudiments el públic assistent. Sens dubte un bon concert que els va endinsar a la màgia d’aquests dies!.
Enhorabona a tots els components de la banda, i esperem que el proper Any Nou, l’Ajuntament de Son Servera, complesqui la seva promesa d’actualitzar l’ajuda a la banda de música, que segueix amb la mateix subvenció des de fa més de vuit anys.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba