Deporte

Blausub Manacor, 14è en el Campionat del Món de Pesca Submarina per clubs

Els passats dies 9 i 10 de març es va realitzar a Río de Janeiro (Brasil) el Campionat del Món de clubs en modalitat de pesca submarina, amb la participació de 20 clubs de diferents llocs del món, com Brasil, Equador, Perú, Uruguay, Espanya, Itàlia, Croàcia i Xipre, entre d’altres.
Blausub Manacor va presentar un equip a la competició, liderat pel capità Sion Riera i el cap d’expedició Bernat Rosselló, amb la participació del barquer local Phillipe Coutinho i els pescadors Borja Ramírez, Àlex Abato i Albert Gómez, tots tres naturals de Porto Cristo.
La competició es va realitzar en dues jornades de sis hores, el primer dia a les Illas Tijucas i el segon dia a les Illas Marhicas, properes a Río de Janeiro. Els dos dies varen tenir la mar en condicions pèssimes, a part de ser molt diferents al mediterrani, les ones rondaven entre els 2 i els 5 metres a les rompents, i les corrents estaven entre els 2 i 5 nusos, amb visibilitat molt dolenta, canvis de temperatura constants i molta variabilitat en poc temps.
Aquestes condicions extremes varen afavorir la victoria final de l’equip local Flamengo, amb Lofredi, Sansao i Ambrosio, que va guanyar les dues mànegues, seguit en un extraordinari segon lloc per l’equip italià Cicasub, amb Ramaccioti i Bellami (dos campions del món) i en tercer lloc, ACPS Brasil, amb Santiago, JoséCarlos i Aristides.
Així i tot, es varen completar les jornades de competició i l’equip Blausub va quedar en una digna 14 posició de la general, amb un mal lloc el primer dia i en un meritori setè lloc el segon.
Donar l’enhorabona als pescadors per l’esperit de lluita i per ser l’equip més jove del campionat.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba