ActualidadNoticias

El batle de Manacor es reuneix amb el comitè d’empresa i els representants de Majolaperla

Miquel Oliver s’ha compromès a defensar que l’empresa que guanyi el concurs de  creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de llocs de feina 

El batle de Manacor, Miquel Oliver, s’ha reunit aquest dimarts de matí amb els representants del  comitè d’empresa de Majorica, afectats pel concurs de creditors de l’empresa perlera. Els  treballadors han transmès les seves inquietuds al batle, que s’ha compromès a defensar que  l’empresa guanyadora del concurs de creditors garanteixi el manteniment del màxim nombre de  llocs de feina, així com la producció, fabricació i comercialització a Manacor.  

Després d’aquest contacte amb els treballadors, Miquel Oliver també s’ha reunit amb els  representants de l’empresa Majolaperla, propietat de l’empresari francès Gregorie Augustin  Bontoux, i que l’administrador concursal ha situat com a favorita per fer-se amb la propietat de  Majorica.  

En aquesta trobada, el batle de Manacor ha compartit la preocupació dels treballadors i de  l’Ajuntament de Manacor respecte la possibilitat que Majorica destrueixi llocs de feina, deslocalitzi  els processos de producció i fabricació i tanqui les botigues del municipi. Per la seva part, els  representants de Majolaperla han avançat la seva intenció de mantenir oberta la botiga de Manacor,  així com el compromís de dur a terme un pla de readmissió de treballadors en cas que en un futur  augmenti la producció.  

«Manacor no es pot entendre sense Majorica i Majorica no es pot entendre sense Manacor.  L’Ajuntament de Manacor fa feina perquè l’empresa que es faci amb la propietat de Majorica no se’n vagi a produir fora i faci un exercici de responsabilitat i no faci acomiadaments», ha assegurat  Oliver. 

L’Ajuntament de Manacor va aprovar per unanimitat una moció en el ple del mes de març en suport  dels treballadors de Majorica, una empresa que no es pot deslligar de la història contemporània de  Manacor. És per això que els esforços de l’equip de govern municipal se centren des de fa setmanes  en defensar el manteniment dels centres de producció i comercialització de la perlera, així com el  manteniment del màxim nombre de treballadors. 

 

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba