ActualidadComarcaNoticias

Antoni Servera Servera, ja és el nou Batle de tots els serverins

IMG_0435-web
Avui matí, dissabte 10 de juny de 2017, s’ha fet efectiu el canvi de batlia entre el PSOE i els Independents de Son Servera en virtut del pacte de govern entre els dos partits
Antoni Servera Servera, cap de llista dels Independents de Son Servera, Cala Millor i Cala Bona ha estat nomenat avui Batle de l’Ajuntament de Son Servera després de la renúncia de la socialista Natalia Troya. Aquest canvi respon a l’acord de govern a què arribaren els regidors del PSOE i dels Independents que incloïa la batlia compartida entre els dos partits.
A la presa de possessió, Toni Servera ha deixat constància de les línies estratègiques que dirigiran la seva feina com a batle i de tot l’equip de Govern: la recuperació del patrimoni històric i natural del municipi, la protecció del medi ambient i de la gestió municipal sostenible, la millora de la mobilitat al municipi, les millores en obres i carrers encara pendents i apropar la gestió de l’Ajuntament als ciutadans a través de trobades informatives.
El nou Batle també ha volgut fer palès la difícil situació que viuen els municipis per mor de la coneguda com a Llei Montoro i ha instat al Govern central a flexibilitzar la normativa sobre gestió pressupostària permetent que els Ajuntaments pugui reinvertir el seu superàvit en el municipi i no haver de destinar-ho en la seva totalitat a pagar deute als bancs.
Servera també ha aprofitat per agrair el suport de tots els regidors de l’equip de govern i la lleialtat que han mostrat els socialistes durant aquest dos anys de batlia. Per finalitzar, i mostrant el seu tarannà afable i proper que l’oposició també ha destacat, Toni Servera «monjo» ha recordat «voltros me coneixeu (dirigint-se al públic assistent), sabeu que a vegades hem coixejat però també sabeu que hem fet tot el possible per tornar a caminar drets i així ho seguirem fent. M’agrada molt fer feina per Son Servera i estic a la vostra disposició per tot el que volgueu».
Per la seva part, el Partit Popular primer partit de l’oposició, ha volgut desitjar sort i encert al nou batle i ha recordat la seva posició contrària a aquest model de batlia compartida. La regidora de Més, Maria Isabel Prieto Nebot, ha volgut recordar la cercanía entre la política de l’equip de Govern i del seu partit i s’ha oferit per incrementar la col·laboració entre els partits progressistes del consistori i per col·laborar en la intermediació amb les administracions insular i balear, governades per Mes. Antoni Cànovas, d’On Son Servera, ha destacat el caràcter afable i conciliador de Servera i ha demanat que el mantengui  «perquè hi ha molta feina per fer».
En els pròxims dies es convocarà un altre ple per fer oficial el també intercanvi de regidories entre Troya i Servera.

Aj. Son Servera

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba