ActualidadNoticias

Unes molt animades Festes de ses Verges, organitzades per l’Associació de Veïns de Llevant a la plaça Joan March

Vuit anys després d’aquella necessària quasi refundació de l’Associació de Veïns de Llevant, la Festa de ses Verges, any rera any no tan sols creix amb compromís actiu dels veïnats, sinó també amb capacitat de convocatòria a la festa. Tampoc els falta la sort sempre de cara, de que malgrat any rera any s’anuncia pluja, mai no plou el suficient per haver de suspendre els actes programats. De segur que l’associació que presideix Antoni Mayol Verger, des de fa aquells vuit anys esmentats, no només fa bona feina, sinó que a més a més deu tenir qualque Verge que els ajuda a no deixar ploure, quan no toca o no convé.
En que la missa solemne de l’Associació de Veïns es celebrà el passat diumenge dia 15 d’octubre a Nostra Senyora dels Dolors, la festa de carrer s’inicià el divendres dia 20 a partir de les 20 hores amb l’estesa de banderes i el cercavila, actes animats per la banda de cornetes i tambors de l’Associació Antics alumnes de La Salle.
Mitja hora llarga més tard, i aquesta vegada sí que nosaltres arribàrem d’hora, començaren davant el Bar Mallorquí les serenates pròpies dels vespres de les verges, seguides per la Nit de Gloses i Tapes al mateix Bar Mallorquí amb Maribel Servera, en Miquel Servera “Boireta” i Macià Ferrer “Noto”.
El dissabte, passades…

TOTA LA INFORMACIÓ I MÉS FOTOGRAFIES INÈDITES, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba