CulturaNoticias

Masterclass de violí al Conservatori de Manacor amb Oliver Charlier, reconegut com un dels millors violinistes de l’actualitat

Durant el passat cap de setmana, fins a 16 alumnes del Conservatori de Manacor han tingut el privilegi i l’oportunitat de rebre classes de violí del prestigiós violinista francès Oliver Charlier, que des del seu ingrés al Conservatori de París a l’edat de 10 anys cridà l’atenció pel seu virtuosisme i va rebre el suport de personalitats de la música com Nadia Boulanger, Yehnudi Menhuin i Henryk Szeryng.
Posteriorment Oliver Charlier, que guanyà els concursos internacionals de Munic, Montreal, Sibelius, Jacques Thibaud, Indianapolis, i al Young Concert Artists de New York, ha estat reclamat constantment com artista convidat per a interpretacions especials per a tots els Directors de les gran orquestres dels cinc continents. A la seva extensa discografia hi podem trobar magistrals interpretacions tan dels grans autors clàssics com dels actuals.


El director del Conservatori de Manacor Jaume Tomàs, fou el qui ens informà de que “durant tot el cap de setmana, Oliver Charlier serà al Conservatori Municipal de Música de Manacor per mostrar el seu virtuosisme i ensenyar la seva tècnica als estudiants de música”. Seguidament el director afegí que “molts de músics reconeguts i molts dels violinistes de la Simfònica de les Illes Balears acudiran com a oients a les diferents classes, que seran obertes i a les quals el públic hi pot assistir”.
Per la seva banda, la llavors…

MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba