ActualidadComarcaSon Servera

Son Servera reuneix als agents implicats en l’erradicació de la violència masclista

El passat dilluns dia 12 d’octubre, la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Son Servera, que presideix la regidora Dori Moreno, va convocar la cinquena taula de coordinació per a l’abordatge de les violències masclistes.

Un espai de trobada per a promoure en l’àmbit municipal la coordinació de tots els agents implicats directe o indirectament en la lluita contra aquesta xacra. Així, en aquesta taula hi van participar regidors municipals, tècnics dels Serveis Socials, Educació i Joventut, Pedrona Isern i Marina Ortega, tècniques d’IB Dona, Maria Alarcós, de la Unitat de Coordinació contra la violència a la dona de la Delegació de Govern, Rosa Cursach, directora Insular d’Igualtat, Cristina Hermosa, infermera del PAC de Son Servera, Guàrdia Civil, Policia Local i també representants de diferents centres educatius del municipi.

L’objectiu d’aquestes reunions és dur endavant polítiques actives per a l’erradicació d’aquest tipus de violència. La comissió de prevenció va explicar primer les línies d’actuació i estratègies a seguir mentre que per la seva part, la comissió d’intervenció va posar damunt la taula les xifres de violència masclista al municipi i el tractament d’aquests. Les conclusions de la taula mostraren un increment de casos de violència de gènere al municipi, i concretament, també entre menors, el que demostra encara més la necessitat de continuar amb les taules de coordinació per a treballar de manera unificada i conjunta contra aquest problema social.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba