ActualidadEntrevistasNoticias

Parlam amb Miquel Daniel Solivelles, que va presentar a Manacor el seu primer llibre «Ármate de propósito»

 • Miquel Daniel, abans de parlar del teu llibre m’agradaria saber quina ha estat la teva trajectòria vital. On vas passar els primers anys de la teva vida?

El meu nom és Miquel Daniel Solivellas Amer, vaig néixer a Palma dia 12 d’abril del 1991 a Son Dureta però he viscut tota la meva vida a Manacor. Tinc una germana que li diuen Susanna que té 34 anys que també viu a Manacor. Els meus primers anys de vida i fins a dia d’avui he viscut al barri de s’Antigor de Manacor. Des dels 3 fins als 16 anys vaig estudiar a l’escola de Sant Francesc d’Assís de Manacor. Als 4 anys vaig començar judo fins als 6 anys, però com que tots els meus amics de l’escola jugaven a futbol, vaig decidir que jo també volia jugar-hi. En els meus primers anys de futbol vaig jugar amb el CD Manacor. A l’entrada de l’adolescència, amb 12 anys, vaig començar a ser convocat per jugar amb la Selecció Balear de Fútbol i arrel d’aquí vaig entrar al Centre de Tecnificació de la Federació de Fútbol i combinava als entrenaments amb el meu club i amb la federació. Els dilluns i dimarts anava a Palma a entrenar a l’antic Lluís Sitjar amb el Centre de Tecnificació i els altres dies entrenava amb el meu club.  Arrel d’aquesta experiència amb 16 anys vaig fitxar per el RCD Mallorca i vaig començar el batxiller a l’IES Mossèn Alcover de Manacor. Amb 17 anys em vaig rompre el lligament creuat del genoll dret i vaig voler provar de seguir jugant a futbol però ja no era el mateix.

 • On cursares els estudis superiors?

El grau superior d’Activitats Físiques i Esportives el vaig cursar a l’IES CTEIB (Centre de Tecnificació de les Illes Balears) al poliesportiu Prínceps d’Espanya de Palma. I la carrera universitària de Ciències de l’Esport la vaig cursar online per la Universitat Isabel I de Burgos.

 • Quins altres estudis tens?

Els meus estudis són molt variats: de formació reglada, he estudiat el Grau de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (antic INEF) i el grau superior d’activitats físiques i esportives. I de formació no reglada, destacaria per damunt de tot, un màster en coaching especialitzat amb coaching per valors, programació neurolingüística, intel·ligència emocional, etc. Actualment estic formant-me en matèries com:  marketing digital, educació financera, inversions, ventes, emprenedoria, creixement personal, creixement professional, espiritualitat, alimentació, oratòria, tècniques de memòria i d’estudi, gestió del temps, productivitat, etc.

 • Són molts el canvis que has fet al llarg de la teva jove vida, no et van agradar els primers estudis que cursares?

Sí que m’agradaven però el problema era que els horaris de feina eren molt esclaus i el sou no compensava el fet de no tenir temps per dedicar a la meva vida personal.

 • On treballes actualment?

Actualment treballo d’interí a l’Ajuntament d’Artà com a netejador i combino aquesta feina amb el meu projecte com escriptor, formador i coach en reinvenció professional.

 • Avui en dia vius a Manacor?

Actualment visc a Manacor però estic molt de temps a sa Coma degut a que tenim un apartament a Sa Marina de sa Coma i som un enamorat de sa Punta de n’Amer on solc anar molt a passejar.

 • Quins fets ha marcat més la teva vida?

La lesió que vaig tenir quan tenia 17 anys jugant a futbol i la mort de la meva mare amb 49 anys que va ser un impacte molt gran dins la meva vida, a arrel d’aquest fet em vaig adonar que tenia la sensació de que no estava aprofitant la meva vida al màxim. Sentia que estava malgastant el meu temps fent una cosa que no anava amb els meus valors i que només ho feia per guanyar doblers.

 • Van canviar els teus valors?

Sí, degut a aquest esdeveniment a la meva vida em vaig replantejar moltes coses i una d’elles era que el meu camí professional no anava per el camí correcte. Degut a tot això vaig voler simplificar la meva vida, ja que l’estil de vida que portava no era el que jo volia. Entre altres coses vaig decidir vendre el cotxe que tenia, deixar la meva feina fixa a un gimnàs a Canyamel, aparcar la meva carrera universitària (a falta de 3 assignatures per acabar-la) i anar-me’n a viatjar i formar-me amb reconeguts professionals del món del creixement personal i professional d’Espanya com Alberto Pujol, Nieves Villena, Josepe Garcia, Sergio Fernández, Raimón Samsó, i Nacho Muñoz.

 • Són moltes experiències. On et varen dur aquests canvis?

Arrel d’aquests viatges, d’aquesta formació i de totes les experiències que he viscut durant aquests dos darrers anys m’he adonat d’una cosa que me va cridar molt l’atenció. La part professional d’una persona és molt important per sentir-se realitzat a nivell personal. I la diferència entre les persones que tenen una vida amb sentit i les que no,  és que tenen un propòsit de vida clar.

 • Què és per tu la paraula  propòsit?

La paraula propòsit, és tenir un motiu per aixecar-te els matins amb ganes, amb il·lusió, amb motivació per fer que el dia que comença sigui el millor dia que has viscut mai. Com et pots imaginar és tot un tema mental i tot un tema d’actitud. Ara bé, després d’un gran temps “sabàtic” de formar-me, créixer, aprendre i viure, era el moment de començar un nou projecte amb el qual em sentís identificat i que fos d’acord amb el que jo volia. Després d’un any de no fer feina fixa, malgrat feia algun procés de coaching, qualque conferència, etc. Dia 1 de maig del 2019 vaig començar a treballar de socorrista a un hotel de sa Coma a prop de l’apartament, per poder començar a finançar el projecte que tinc en ment. Durant aquell temps volia tranquil·litat i sentia que abans de poder ajudar a altres persones, primer de tot havia d’ajudar-me a jo mateix i d’aquí neix un llibre que es diu “Ármate de Propósito”

 • Parlem un poc del  llibre “Ármate de Propósito”.

L’única missió d’aquest llibre es voler ajudar a les persones que no els hi agrada la seva feina, a que es reinventin personalment i professionalment i trobin aquell propòsit per el qual “lluitar” cada matí. Crec que la vida és massa breu per fer feina de quelcom que no ens agrada i que només serveixi per guanyar doblers.

 • Enhorabona per la presentació del teu primer llibre Miquel Daniel va ser un èxit.

Gràcies, el dijous dia 24 d’octubre vaig fer la presentació del llibre a Manacor a la llibreria Món de Llibres, i per jo va ser tot un “èxit” ja que vengueren  unes 50 persones. Actualment duc venudes unes 160 còpies del llibre (des que vaig publicar el llibre al mes d’agost).

 • Tens previst presentar el llibre fora?

Sí, a finals de novembre m’han convidat anar a Barcelona a fer la presentació del llibre i xerrar sobre l’educació del futur. El meu llibre era un projecte que va començar amb zero expectatives i que a dia d’avui m’ha portat més lluny del que jo podia arribar a pensar. És un llibre auto editat, la distribució i la promoció del llibre la faig jo sol als meus moments lliures.

 • Enhorabona i que sigui un èxit de vendes el teu primer llibre. Si el lectors de Manacor Comarcal, volen més informació sobre el llibre. Com poden contactar amb tu?

Si em volen veure a les xarxes socials la meva pàgina web és:

www.miquelsolivellas.com

Instagram: https://www.instagram.com/miquel.solivellas/

Llibre per Amazon: https://www.amazon.es/%C3%81rmate-Prop%C3%B3sito-Empieza-dotar-sentido/dp/1087490162

Curs Ármate de Propósito: https://www.hotmart.com/product/armate-de-proposito/I15863945S

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba