ActualidadComarcaSant Llorenç

Multitudinària assistència els primers dies de Festes Patronals de Sant Llorenç

El dimecres dia 3 d’agost, la repicada de campanes i penjada de la bandera de Sant Llorenç donava el sus de partida a les Festes Patronals de Sant Llorenç des Cardassar 2022. Unes festes plenes d’actes tradicionals i altres nous per a petits, joves i grans. La benvinguda a festes arribà de la mà de Granots & Sopes, amb els glossadors locals Núria Galmés, Andreu Matamales, Ivan Antich, Toni Adrover i Maribel Servera, aquesta darrera manacorina, però amb una cama llorencina. El divendres, la Diada Nocturna amb jocs aquàtics i tir a l’arc es va celebrar a partir de les 7 de l’horabaixa. A l’estació es va celebrar la 14a edició de ‘Els Poetes i la Memòria Històrica’.
Seguiren les festes amb el tradicional concurs de Tir al plat, i l’horabaixa, partit de futbol, trobada de ball en línia, campionat de pàdel (on hi participaren 90 parelles), a més del Campionat interinsular de Boxa Olímpic i dos campionats del món.
Diumenge, la festa Holi va reunir més de 300 joves amb l’animació del DJ Simonet i el poble es va tenyir de colors, diversió i alegria. El tro de festa el va marcar la sortida dels Gegants Angelina Trebolina i Jaume Bellugins, acompanyats per l’Il·lustríssim Salvador Galmés i la Xerabanda. Amb la inauguració de les exposicions de les festes amb la Banda de Música i el Pregó donaren per començades oficialment les festes.
El dilluns, la demostració de dansa va anar a càrrec dels alumnes de Free Soul Dance de Sant Llorenç i Son Carrió. La XXIX edició de la cursa popular nocturna «Més Sans que un gra d’all» va ser un èxit de participació. La música dels anys 70, 80, 90 i 2000 completà el dia.
El dimarts, la plaça de l’Ajuntament s’omplí de gom a gom pel concert de sarsuela de la Banda de Música de Sant Llorenç, dirigida per Miquel Àngel Llull, amb els solistes Inma Hidalgo, soprano, i Roger Berenguer, tenor, a més de les corals Orfeó Balear i Orfeó Santa Maria, dirigides per Daniel Mulet. Tot i que només havien pogut fer un assaig degut a les festes, va ser un fantàstic concert de sarsuela, on quedà palès la complicitat de la banda amb el cor, soprano, tenor i directors, que ho donaren tot damunt l’escenari, amb el repertori següent: Fandango (Doña Francisquita; Pasacalle (Las Leandras); No puede ser (La tabernera); Intemedio (La leyenda del beso); Las carceleras (Las hijas del Z); Coro los románticos; La roca fría del calvario (La dolores); Inermedio (Las bodas de Luis Alonso); Mazurca de las sombrillas (L.F); Seguidillas (La Verbena); Todo lo saben (La tabernera). Enhorabona a la banda, cor i solistes pel magnífic concert de festes. El nombrós públic assistent va reclamar un bis, i aquest va ser Mazurca de las sombrillas.
El proper cap de setmana les activitats culturals i la fira nocturna tampoc no faltaran a les festes patronals llorencines. La propera setmana Manacor Comarcal oferirà informació de la resta d’actes que completaran les Festes Patronals de Sant Llorenç 2022.

EL QUE QUEDA DE FESTES PATRONALS…

DISSABTE 13

 • DE 10.00 A 12.00 h. MOSTRA DE RADIOAFICIONATS.
  A la plaça de l’Església.
 • 19.30 h. ACTUACIÓ DELS CASTELLERS DE LLEVANT.
  A la plaça de l’Església.
 • A PARTIR DE LES 20.00 h. XXVI FIRA NOCTURNA A L’ESTACIÓ.
 • 20.00 h. PARTIDA CAP A LA FIRA ACOMPANYATS DE LA XEREBANDA.
  TAPES I FOODTRUCKS AMB: RESTAURANT S’ESTACIÓ, RESTAURANT CAN PEDRO, 5 SENTITS, FOODTRUCK DE GUST, FOODTRUCK COSMOPOLITAN, FOODTRUCK VARIAT, AMIPA. PASTISSOS, VIVERS ESTEVA. GUARAPO. SUC DE CANYA DE SUCRE, ATIPIC EVENTS. COCKTAIL BAR, XEF FRANCESC PRATS, CAS FEDERICO.
 • 21.00 h. CONCERT A LA FIRA AMB EL GRUP DE JAZZ ‘BIG BABO’ I EL ‘DUE TEMPO’.
 • 00.00 h. VERBENA:
 • BAIX’N’NIKOTINA.
 • DISCOVERS.
 • VAL 9.
 • DJ SIMONET.
  A la plaça de l’Ajuntament.

DIUMENGE 14

 • 09.30 h. LA CAÇA DE LA GUINEU.
  A s’Estació.
 • GRANOTS D’OR. VI EDICIÓ DEL JA TRADICIONAL I PECULIAR CONCURS DE CURTMETRATGES DEL NOSTRE POBLE BASATS EN ELS FAMOSOS GOLDEN GLOBES.
 • 20.00 H. ARRIBADA DELS ACTORS I ACTRIUS A SOPAR.
 • 21.00 H. SOPAR DE GALA.
 • 22.00 H. INICI DE LA CERIMÒNIA.
  A la plaça de l’Ajuntament.
  Més informació www.granotsisopes.cat.

DILLUNS 15

 • 21.00 h. SOPAR PER A LA GENT GRAN. Preu: 3 €, reserva fins dia 13 al local de la gent gran.
  A la plaça de l’Ajuntament.
 • 22.30 h. VERBENA DE BALL DE SALÓ AMB L’ORQUESTRA:
 • OASIS.
  A la plaça de l’Ajuntament.

MÉS IMATGES A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba