ActualidadCulturaNoticias

Molt bon concert de Nadal a l’Església del Sagrat Cor de Fartàritx de Manacor

Magdalena Ordinas / Fotos: M. Ordinas i Antoni Sureda P.

El divendres dia 6 de desembre, es va celebrar la VI edició del tradicional Concert de Nadal de Fartàritx, un concert molt especial i apreciat pels veïns de la barriada i per molts manacorins que van omplir l’església per viurer-ho.

Aquest any l’encarregada de presentar el concert va ser la glossadora Antònia Nicolau «Pipiu», que va fer una presentació molt original acompanyada a la guitarra per Toni Nadal, anunciant en format glosador els diferents participants per situar a l’antiga barriada de Fartàritx dins al cor de les festes de Nadaleques.
L’Orquestra de Corda del Conservatori de Manacor, integrada per alumnes de corda de violí, viola, violoncel i contrabaixos, en edats compreses entre els 7 i 60 anys, interpretaren sota la direcció del professor Xavier Juan, quatre obres arrenjades expresament pel concert.

La segona actuació va anar a càrrec de la Coral d’alumnes de Sant Vicenç de Paül, dirigida per la professora de música del centre Aina Perelló, i amb l’acompanyament al piano de Bàrbara Duran, i cantaren tres nadales.
Seguidament arribà l’actuació de la Coral de Fartàritx, dirigida per Carme Sánchez, i també va comptar amb l’acompanyament al piano de Bàrbara Duran. La coral va cantar una selecció de nadales.
Per tancar el concert, les dues corals interpretaren conjuntament “Les dotze van tocant”, amb l’acompanyament musical de l’Orquesta de Corda del Conservatori de Música de Manacor.

Seguidament es…

TOTA LA INFORMACIÓ I MÉS FOTOS, A L’EDICIÓ IMPRESA DE «MANACOR COMARCAL».

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba