Sin categoría

La senyora Maria Antònia Truyols menteix per no assumir l’afany recaptatori que s’amaga en l’augment de la taxa de fems

Comunicat del Partit Popular de Manacor:

Davant les reiterades acusacions de la senyora Maria Antònia Truyols,  actual delegada d’Hisenda a l’Ajuntament de Manacor, cap a la persona  de Maria Antònia Sansó, portaveu i presidenta del Partit Popular de  Manacor, de no haver aplicat l’ordenança com calia en la recaptació de la  taxa de fems en els anys en què Sansó fou regidora de l’àrea d’Hisenda  en l’anterior legislatura, des del grup Popular municipal volem fer un  seguit de puntualitzacions:  

  • Les acusacions de la senyora Truyols són rotundament falses.  Quan el 2017 i 2018 s’havien de girar els rebuts per al cobrament  de la taxa de fems, la delegada d’Hisenda del moment, Maria  Antònia Sansó, sempre emparada en les directrius dels tècnics  municipals i de la resta d’equip de govern, aplicà el padró que  corresponia d’acord amb les directrius del moment. En cap cas  Maria Antònia Sansó va prendre decissions de forma unilateral tal i  com insinua ara la senyora Truyols.  
  • Volem recordar a la senyora Truyols, i a tot l’equip de govern  municipal, que la interpretació de la norma és subjectiva. Des del  Partit Popular de Manacor feim una lectura diferent de la de l’equip  de govern, i la feim, sempre, en favor dels ciutadans.  
  • El fet d’excusar-se en el compliment d’una ordenança “per  responsabilitat”, és, en opinió del Partit Popular, una excusa. Cal  recordar que el passat mes d’agost, el batle Miquel Oliver tenia  clar, i així ho manifestà en públic en reiterades ocasions, que si  l’Ajuntament de Manacor es veia obligat a cedir els romanents al  Govern central, es plantaria. Entenem idò, que en aquesta ocasió 

1  

en què l’aplicació d’una ordenança no és discutible i, a més, és  contrària als interessos dels manacorins i manacorines, l’equip de  govern s’hauria de mostrar igual de contundent com van fer l’agost  passat.  

  • Instem la senyora Maria Antònia Truyols que deixi de mentir, fer  demagògia i tirar pilotes fora intentant embullar la gent i desviar-la  de la qüestió, que no és d’altra que més de 650 famílies  manacorines propietàries d’habitatges vacacionals, han vist  duplicada la taxa de fems amb caràcter retroactiu als darrers  quatre anys.  

 A més, recordem a la senyora Truyols que és ella qui dóna l’ordre de  girar els rebuts a aquestes famílies que no han tingut temporada turística,  per tant, és a ella a qui pertoca donar explicacions de per què opta per  aplicar una ordenança, recordem d’interpretació qüestionable, contrària  als interessos econòmics dels manacorins.  

Un autèntic despropòsit fruit de l’afany recaptatori de l’equip de govern  manacorí en general i de la senyora Maria Antònia Truyols en particular.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba