ActualidadComarcaDeporteSant LlorençSon Servera

Joan Nadal i Chloe Serra triomfen el Total Fri Mallorca celebrat a Cala Millor

El passat diumenge dia 5 de juny és va celebrar a Cala Millor el Total Fri Mallorca, i Joan Nadal i Chloe Serra aconseguiren la victòria al Campionat de Balears a la distància Half de 1,9km de natació, 90km a bicicleta i mitja marató de carrera a peu.

El Total Tri Mallorca és una de les curses mítiques de triatló a Mallorca i és el més antic de l’illa a la Mitja Distància. La cursa està organitzada pel Club Triatló Manacor des de la primera edició.

Joan Nadal (ANB Solagüen La Bastida) aconseguí la sisena victòria al seu palmarès a Cala Millor i fregà el récord de la prova que ell mateix ostenta des del 2019. Parà el crono a un minut del millor temps amb un registre de 4 hores 04 minuts 24 segons aquest 2022.

Dia rodó per al corredor de Llucmajor que va nedar al grup davanter a les aigües cristal·lines de Cala Millor a la 11a edició del Total Tri Mallorca i es va posar líder al sector de bicicleta, una posició que mantingué de manera regular i segura durant la resta de la competició en una jornada marcada per la calor.

Segona posició a la línia de meta al costat del mar per a Carlos López (ANB Solagüen La Bastida) a 9 minuts del seu company Nadal i tercer Javier Cardona (AD Eivissa Half Triathlon).

A la categoria femenina, victòria per a Chloe Serra (Niuwave Bicicletes Club Esportiu) amb un temps de 4 hores 43 minuts i 25 segons. La triatleta de Alcúdia superà Caroline Livesey (Xhale) al km 6 del mig marató i aconseguí un excepcional resultat a la mitjana distància. Serra amb 25 anys i Nadal amb 42 es convertiren en els nous Campions de Balears de Mitja Distància a Triatló.

La cursa estava patrocinada pel Consorci Hoteler de Cala Millor i la Fundació Mallorca Turisme. A més de la distància Half també es van disputar les modalitats Olímpiques i Small. Carlos Soto (Club
Triatlon Monteverde) i Victoria Benavides (CE Club Can Calcó Hotels) aconseguiren les victòries a la distància Olímpica després de nedar 1,5km, pedalejar 40km i córrer un 10K. A la modalitat Small Iván Muñoz (Club Esportiu VAS) i Adriana Andreu (Total Team Mallorca) van ser els més ràpids a Cala Millor.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba