ComarcaNoticias

Jaume Estelrich, guanyador de la proposta tècnica per l’explotació de la cafeteria de l’Estació de Sant Llorenç des Cardassar

Jaume Estelrich, guanyador de la proposta tècnica per l’explotació de la cafeteria de l’Estació de Sant Llorenç des Cardassar

Magdalena Ordinas

Dijous dia 13 d’agost, l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar va celebrar una Comissió informativa per decidir el contracte i l’adjudicació de l’explotació de la cafeteria restaurant i exteriors de l’Estació de Sant Llorenç des Cardassar.

El guanyador de la proposta tècnica va ser Jaume Estelrich, que va oferir per a  l’explotació de les instal.lacions 12.000 euros anuals. L’Ajuntament encara no ha procedit a formalitzar el contracte a l’espera que l’interessat presenti la documentació i avals pertinents.

Des de que es va procedir a la restauració de l’estació de Sant Llorenç des Cardassar, és un lloc emblemàtic pels llorencins i llorencines en arribar les Festes Patronals, i es celebren, a més de diferents actes, la tradicional Fira Nocturna que l’any passat va celebrar la  XXIII edició, i enguany degut a la Covid-19 no va ser possible.

La notícia de l’adjudicació ha estat molt celebrada, ja que l’antiga ruta del tren (via verda), convertida en ruta per caminants, va des de Manacor fins a Artà, sent utilitzada per nombrosos esportistes que a ben segur agrairan la reobertura de les instal.lacions de bar i altres serveis, on poder fer una aturada.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba